
Če pa ga kupiš premišljeno, ker npr. hočeš točno vedeti, kaj ješ, potem pa bo redno v uporabi.
Midva sva ga kupila skoraj dve leti nazaj. Kupila sva ga, ker hočeva vedeti, kaj jeva in jesti zdravo, organsko (bio) hrano, kjer in kolikor se pač da - brez raznih aditivov, ki imajo velik vpliv na naše zdravje. In je kruhomat redno v uporabi, kar je nekje 2x na mesec - pač nisva ravno velika 'kruhojedca'. Uporabljava izključno bio polnozrnate moke, bio kvas in bio sol ter prečiščeno vodo - tako, da dobiva res zdrav kruh. In ga še vedno ne kupujeva.
Ko je kruh pečen (vedno delam iz pol kg moke), ga razrežem na 4 enake dele in enega pustim zunaj, ostale 3 dam zmrzniti in vzamem ven, ko pojeva trenutnega.
Če bi morala pa ročno mesiti, bi pa zagotovo še naprej kupovala.

Dominika, hm, meni se zdi skorja nekaj srednjega - koliko je moker pa lahko uravnavaš s količino vode - pač daš malce več in je bolj sočen.

Skratka, jaz ga vsekakor priporočam, če se vam ne da ročno mesiti oz. nimate časa, a želite vedeti, kaj jeste.
