Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

100% resnica o kozmetiki in sovražnikih kože

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 9:41
Povezava do prispevka

to je to

< name=groupeprod ="" method=post> 
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 21Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 11:38
Povezava do prispevka

Iree je napisal/a si pa res faca, Iree, čeprav si Gorenjka! Naj ti bo oproščeno za to napako!

OK, pustimo ob strani besedici čeprav in napako, ju pa posebej poudarjam, da malo nagajam Jenny, za katero res ne vem, s čemu in kk bo popravila to napako (kk jo lahko popravi, če gre v Škofjo Loko). Irena, tebe je najbrž zavedla moja prirojena uhrnost, samo če bi me zdajle slišala to reči (uahrnost, a ne, Pipi), bi se spomnila, da v resnici nisem Gorenjka. Na Gorenjsko sem prišla zato, da bi lažje kaj prišparala, ampak že v Kranju so name prežali 3 DMji, 1 Limoni, 1 Mueller, 1 Beautique, 1 drogerija Tuš itn. Mar bi ostala doma.

Iree, a nisem jaz  tegale nalimala???

No, kolikor sem v resnici slišala in se po Gorenjski govori, tudi če bi res bila Gorenjka, bi bila malo izrojena! Bi se šla rada pa jaz malo učit uhernosti, če bi se me kaj prijelo, vsaj glede tega, kar ti naštevaš!

Kar se pa prave uhernosti tiče, pa zato ni treba, da gremo na Gorenjsko...

0
Nazaj na vrh
bushbaby
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2004Prispevkov: 4438Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 12:38
Povezava do prispevka

Mamy, tonik je še vseeno predrag (jaz imam 200 ml flaškico max. za 2 tedna).

Jaz dam spodaj kako bolj mastno kremo (PS: WHTB, nič ni narobe, če je krema pod kremo, vsaka ima pač svoj namen), ali jojobo, ali od artistry dnevno kremo ali medovo ali shea-butter kremco od l occitana (te so trenunto moje omiljene), čez pa še kremni puder vitalumiere in je prav super.

Tale Clarinsov serum tudi mene mika, sploh, ker tako lepo diši. Zaenkrat me, uahrno Wink odvrača cena.

[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically
Must ipso facto half not be.
But half a bee has got to be.
A vis a vis its entity- d you see?
[/size:391e3108a4]
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 12:58
Povezava do prispevka

Bushbaby, tako hitro ga porabiš , jaz ga imam za precej dlje (nova cena za tonik je 3.790, za serum pa 11.149). Aha, torej moram Jerco za Artistry nahecat , ostalo poznam. Jaz še oklevam med Clarinsovim serumom in Este Lauder, ki je še dražji .

Pudra Vitalumiere pa še ne poznam.

mamy od sina
0
Nazaj na vrh
bushbaby
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2004Prispevkov: 4438Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 13:20
Povezava do prispevka

Puder mi je Tanja priporočila (hvala ) in je res super, nimam niti ene pripombe.

Tale artistry kremica ima pa noter vse živo (ni da ni ), precej hranilna je, ni prav posebej mastna, meni da na koži boljši občutek kot jojoba, ker nimam tistega občutka filma takoj po nanosu (saj tudi pri jojobi hitro izgine in je prav tako super krema).

[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically
Must ipso facto half not be.
But half a bee has got to be.
A vis a vis its entity- d you see?
[/size:391e3108a4]
0
Nazaj na vrh
Elvisa
Starost: 49Pridružen: 30. jan 2004Prispevkov: 400Kraj: IzolaStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 14:22
Povezava do prispevka

A kombinacija Anew Clinical serum in Retroactive+ day defence bi šla skupaj, če je koža normalna do suha? Ker če sem vas prav razumela, je day defence premalo za tako kožo.

0
Nazaj na vrh
pipi
Starost: n/aPridružen: 23. nov 2003Prispevkov: 2568Kraj: TrbovljeStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 14:47
Povezava do prispevka

To kombinacijo jaz uporabljam in mi je super. Mislim, da bi bilo tudi zate v redu, če nimaš pretirano suhe. Poskusi s testerji, boš najbolj videla kako in kaj. Smile

LP, Pipi
0
Nazaj na vrh
Elvisa
Starost: 49Pridružen: 30. jan 2004Prispevkov: 400Kraj: IzolaStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 15:15
Povezava do prispevka
OK bom, hvala.
0
Nazaj na vrh
Iree
Starost: 57Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 15:50
Povezava do prispevka
irena je napisal/a Iree, a nisem jaz tegale nalimala???

Ire from Planet Dumb not understand.

Irena, nisi mogla nalimat, to sem ti jaz odgovorila na tisto, kar si ti povedala (in mogoče zraven nalimala nekaj, kar sem ti jaz povedala)... Skratka, po moje naju moti, da nama je enako ime, in ker imava same pametne pripombe, si jih kar obe lastiva vse po vrsti in ne veva več, katera je od katere.
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 17:06
Povezava do prispevka

Na Gorenjsko sem prišla zato, da bi lažje kaj prišparala, ampak že v Kranju so name prežali 3 DMji, 1 Limoni, 1 Mueller, 1 Beautique, 1 drogerija Tuš itn. Mar bi ostala doma. kje si pa prej živela? kje pa je u kranju Limoni in Mueller(nism s kranja pa ne vem tolk- sm pa dragč tut z gorenjske)

Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 21Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 18:09
Povezava do prispevka

Iree je napisal/a Iree, a nisem jaz tegale nalimala???

Ire from Planet Dumb not understand.
Irena, nisi mogla nalimat, to sem ti jaz odgovorila na tisto, kar si ti povedala (in mogoče zraven nalimala nekaj, kar sem ti jaz povedala)... Skratka, po moje naju moti, da nama je enako ime, in ker imava same pametne pripombe, si jih kar obe lastiva vse po vrsti in ne veva več, katera je od katere.

Ja, nevsklajeni valovni dolžini...

0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 42Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 18:33
Povezava do prispevka

Iree je napisal/a ja no pa probejte ve to pisat vsakič....sj veste da smo gorenci škrti...js sm definitivno unikatni primerek...ajde, pa Iree mal tud neke take znake kaže

Js? Zkv p js? Js d škrtrm s črkm??

a miš d sm js kj okol tga rekla?Pravm sm d s tud mal gorenc...če voč pa loh tud tko škrtarš...a ni škoda črk po drug stran?

Vidš še Šefic se ne da pisat!nekj krajša u wanna... in wanna* -to j za mne absolutn preveč...una moja kratica j čist ql..

0
Nazaj na vrh
Jenny
Objavljeno: 23. okt 2004 18:43
Povezava do prispevka

Iree je napisal/a si pa res faca, Iree, čeprav si Gorenjka! Naj ti bo oproščeno za to napako!

OK, pustimo ob strani besedici čeprav in napako, ju pa posebej poudarjam, da malo nagajam Jenny, za katero res ne vem, s čemu in kk bo popravila to napako (kk jo lahko popravi, če gre v Škofjo Loko). Irena, tebe je najbrž zavedla moja prirojena uhrnost, samo če bi me zdajle slišala to reči (uahrnost, a ne, Pipi), bi se spomnila, da v resnici nisem Gorenjka. Na Gorenjsko sem prišla zato, da bi lažje kaj prišparala, ampak že v Kranju so name prežali 3 DMji, 1 Limoni, 1 Mueller, 1 Beautique, 1 drogerija Tuš itn. Mar bi ostala doma.

glede nagajanja se bova že midve s tvojim malim cukrčkom pomenile ker mava podpisan tajni pakt o nagajanju, tko da se nauš čudla, k bo ta tedn mal bl poredna...mava vse zmenen, nč bat

glede mene in Škufje luke pa tko: A miš da Bohn ni dost velka gorenska lukna, ti b me še u Škufjo luko basala, se va mogle pa za kk drgačn odkup/prikup zment...

tk js sm soje djava...

ti pa loh edin predlagaš kk nj te prepričam v to da me nauš kaznovala...

0
Nazaj na vrh
Iree
Starost: 57Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2004 21:54
Povezava do prispevka
Neleja: prej sem bila v Ljubljani. Limoni in Mueller sta prav v centru, ampak Mueller ni tako dobro založen kot ljubljanski (razen s parfumi kar v redu), čeprav zna presenetiti.

Irena: zdaj sem še enkrat pogledala: Ire form Planet Dumb sem mislila sebe, seveda ne tebe (ker sem enkrat pomislila, da bi si spremenila nick, pa je Lejla rekla, da bi se slišalo kot ime kakšnega bitja s planeta Dune). Da ne boš mislila, kaj je zdaj s tem "dumb".

Jenny:
0
Nazaj na vrh
Jenny
Objavljeno: 24. okt 2004 12:42
Povezava do prispevka
Iree
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
100% resnica o kozmetiki in sovražnikih kože
Stran 4 od 5
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.