![]() |
< name=groupeprod ="" method=post> >
![]() |
Iree, a nisem jaz tegale nalimala???
No, kolikor sem v resnici slišala in se po Gorenjski govori, tudi če bi res bila Gorenjka, bi bila malo izrojena! Bi se šla rada pa jaz malo učit uhernosti, če bi se me kaj prijelo, vsaj glede tega, kar ti naštevaš!
Kar se pa prave uhernosti tiče, pa zato ni treba, da gremo na Gorenjsko...
Mamy, tonik je še vseeno predrag (jaz imam 200 ml flaškico max. za 2 tedna).
Jaz dam spodaj kako bolj mastno kremo (PS: WHTB, nič ni narobe, če je krema pod kremo, vsaka ima pač svoj namen), ali jojobo, ali od artistry dnevno kremo ali medovo ali shea-butter kremco od l occitana (te so trenunto moje omiljene), čez pa še kremni puder vitalumiere in je prav super.
Tale Clarinsov serum tudi mene mika, sploh, ker tako lepo diši. Zaenkrat me, uahrno odvrača cena.
Bushbaby, tako hitro ga porabiš , jaz ga imam za precej dlje (nova cena za tonik je 3.790, za serum pa 11.149). Aha, torej moram Jerco za Artistry nahecat
, ostalo poznam. Jaz še oklevam med Clarinsovim serumom in Este Lauder, ki je še dražji
.
Pudra Vitalumiere pa še ne poznam.
Puder mi je Tanja priporočila (hvala ) in je res super, nimam niti ene pripombe.
Tale artistry kremica ima pa noter vse živo (ni da ni ), precej hranilna je, ni prav posebej mastna, meni da na koži boljši občutek kot jojoba, ker nimam tistega občutka filma takoj po nanosu (saj tudi pri jojobi hitro izgine in je prav tako super krema).
A kombinacija Anew Clinical serum in Retroactive+ day defence bi šla skupaj, če je koža normalna do suha? Ker če sem vas prav razumela, je day defence premalo za tako kožo.
To kombinacijo jaz uporabljam in mi je super. Mislim, da bi bilo tudi zate v redu, če nimaš pretirano suhe. Poskusi s testerji, boš najbolj videla kako in kaj.
Na Gorenjsko sem prišla zato, da bi lažje kaj prišparala, ampak že v Kranju so name prežali 3 DMji, 1 Limoni, 1 Mueller, 1 Beautique, 1 drogerija Tuš itn. Mar bi ostala doma. kje si pa prej živela? kje pa je u kranju Limoni in Mueller(nism s kranja pa ne vem tolk- sm pa dragč tut z gorenjske
)
Ja, nevsklajeni valovni dolžini...
a miš d sm js kj okol tga rekla?Pravm sm d s tud mal gorenc
...če voč pa loh tud tko škrtarš
...a ni škoda črk po drug stran
?
Vidš še Šefic se ne da pisat!nekj krajša u wanna... in wanna* -to j za mne absolutn preveč...una moja kratica j čist ql..
glede nagajanja se bova že midve s tvojim malim cukrčkom pomenile ker mava podpisan tajni pakt o nagajanju, tko da se nauš čudla, k bo ta tedn mal bl poredna...mava vse zmenen, nč bat
glede mene in Škufje luke pa tko: A miš da Bohn ni dost velka gorenska lukna, ti b me še u Škufjo luko basala, se va mogle pa za kk drgačn odkup/prikup zment...
tk js sm soje djava...
ti pa loh edin predlagaš kk nj te prepričam v to da me nauš kaznovala...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...