- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Wanna... zagotavljam ti, da so vse sestavine, ki si jih naštela popolnoma ok - 100%. Če boš verjela, je pa tvoja odločitev.
Mirna, če si nežna je povsem ok, samo ne smeš drgniti in vleči kože - z vato ali brez nje.
Ojla!
Tanja,je že vredu.Moj namen ni prepričevat ljudi v to,kar jst verjamem.Povedat sem samo hotela moje mnenje in to je to.100 ljudi,100 mnenj,100 okusov... sprejmem pa tako negativne,kot pozitivne replike.
Sicer pa,dejmo se raje pogovarjat o stvareh o katerih se vsi strinjamo.Jst se recimo povsem strinjam s tvojim člankom,Tanja,ki se mi zdi super.Cel ta planet mi je super.Zdaj vsaj vem,kam nej se obrnem,ko bom rabla kaj novega,zato ki do sedaj,mi ni znal nihče povedat nič pametnega,razen kozmetičarke,pa še ona bolj švoh.
No in ker že govorim o tem,naj povem,da sm pred kratkim prvič dobila Avonov katalog in zdaj me zanima vaše mnenje o tej kozmetiki,zato ki nimam vpogleda v sestavine.
Zanima me npr. krema Retroactive+day defence spf 15 uva/uvb,ki sem jo naročila,ker mi je zmankalo moje in ker ni tok draga
In pa še neka multivitaminska maska za obraz. A je vredu ta maska,al ma tolk malo vitaminov,da nima niti učinka?
Bi mi hotla kera poročat,ki je to imela?Prosim
No in ker že govorim o tem,naj povem,da sm pred kratkim prviè dobila Avonov katalog in zdaj me zanima vaše mnenje o tej kozmetiki,zato ki nimam vpogleda v sestavine.
Zanima me npr. krema Retroactive+day defence spf 15 uva/uvb,ki sem jo naroèila,ker mi je zmankalo moje in ker ni tok draga
In pa še neka multivitaminska maska za obraz. A je vredu ta maska,al ma tolk malo vitaminov,da nima niti uèinka?
Bi mi hotla kera poroèat,ki je to imela?Prosim
Hvala Petra, za pomoč,sam jst sm hotla na hitro zvedet malo o Avonu,ker res nimam časa iti skozi 40 strani tehle postov(al kako temu prawte). Ma bom že.Pa drugič ko bom mela cajt.
Thanks anyway.
Aha.Ja super,če je ok.Pol sem pa prav naročila.Oziroma,za kakšno kožo sploh je tale retroactive+? Mastno,suho...? Notri v katalogu nisem zasledila,da bi kje pisalo.
Ne,jst nimam mastne kože. V bistvu imam normalno(ne suho,ne mastno),bolj tanko in s premalo vlage.In tako kot verjetno vsi,z nekaj malega ogrci na nosku.
Tanja,naj naj hvala za odg.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...