Glede testerjev si zaslužijo vsako pohvalo, res so zelo prijazni

Od dekorative sem zaenkrat preizkusila Liquid formula concealer, ki me ni čisto nič navdušil - odtenek flax je bil tako grozen, da sem si morala ponovno umiti obraz, ker nisem bila za nikamor :/
Blue chamomile facial serum je blazno masten. Moji koži ne ustrezajo oljnate zadeve (svoj čas sem prakticirala z olji - katastrofa), serum se ni vpil niti po dveh urah, koža je imela neprijeten masten sloj. Na koncu sem šla s tonikom čez Uporabila sem ga nekajkrat (porabi se ga izredno malo, že kapljica zadošča), staknila pa vodene mozoljčke na sredini lic, ki so izginili s prenehanjem uporabe seruma.
Lemongrass cleanser mi je všeč, nekje vmes med nežnim pilingom in čistilnim gelom. Drobci se med umivanjem stopijo, koža je lepo očiščena. Nisem prepričana, če je za vsakodnevno uporabo. Mi je pa cena za piling/čistilo preveč zasoljena, ker se lahko primerja tudi z drugimi čistilci.
Vonj me nikjer ni motil, prav prijeten je, vsega pa se zelo zelo malo porabi - že zaradi tega se mi cene (razen za tonik in čistilec, ki ga porabim več) ne zdijo previsoke, AOK je tudi polno. Mogoče je Suki linija za tiste z mastno kožo bolj primerna za nočno nego, podnevi si ne predstavljam, da bi se namazala s serumom.