Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Februarska polna luna 2019

18. feb 2019 8:04
0

Oglasno sporočilo

Februarska polna luna nam bo pomagala uresničiti naš potencial, razširila nam bo obzorja in nas spodbudila, da odpremo svoj um in srce nečemu, kar je izven naše trenutne resničnosti.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop


Zaradi januarskih mrkov so se stvari malo pretresle. Mnogim se je pot spremenila ali pa so preprosto začeli stvari videvati v drugačni luči in so zaradi tega spremenili prepričanja, vedenje in življenjsko pot. Življenje namreč vedno najde način, da nas vleče v različne smeri. Te smeri niso vedno najboljše, ampak v sebi vemo, da je vse z namenom in da moramo zaupati novi poti, ki bo dvignila našo zavest, odprla srce in omogočila osebno rast. Kar človeški um smatra kot grozno in neprijetno, naša duša sprejema kot lekcijo, ki se jo moramo naučiti.

Strahovi

Svetloba te polne Lune bo tokrat močna, energije bodo intenzivne in ni druge izbire, kot da se sprostimo in odpremo. Nekatera področja našega življenja bodo izpostavljena zato, da spoznamo, kaj se dogaja. To boste čutili umsko, telesno in na duhovni ravni. Spoznali bomo, česa se moramo držati in kaj moramo spustiti od sebe. Luna nas bo spodbudila, da se osvobodimo ponavljajočih se misli, preveč razmišljanja, skrbi in strahov glede prihodnosti. Lahko pridejo na plan naši strahovi. Bolj, kot jih ozavestimo, lažje bo. Vesolje vam bo želelo povedati, da se osvobodite teh strahov. Ne ignorirajte jih, soočite se z njimi, luna vam bo pomagala. 

Skrb zase

Bodite pozorni tudi na področje zdravja in skrbi zase, ki je zelo pomembna. Ritual: pustite, da na vaš obraz sije lunina svetloba in vsrkajte zdravilne vibracije, da regenerirate vaše centre energije, zbudite vašo dušo in revitalizirajte telo.
Lahko se zbudijo naši potenciali. 

Življenje ni samo to, kar vidimo, je tudi nevidni svet, in če se odprete lunini energiji, če dovolite, da njena svetloba sije skozi vašo dušo, boste lahko prebudili to zavest in videli, da je življenje lahko v veliko bolj živahnih barvah in z veliko več čarovnije.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vprašanje, ki si ga je tekom življenja verjetno zastavila večina, ki se redno ali občasno rekreira.