Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Fascinantna dejstva o ljudeh, rojenih oktobra

1. okt 2020 8:03
0

Oglasno sporočilo

.. ki so se rodile v enem ali drugem mesecu, različne lastnosti. Če ste se rodili oktobra ali poznate nekoga, ki se je rodil v tem mesecu, boste morda želeli izvedeti nekaj fascinatnih dejstev o ljudeh, rojenih oktobra.

1. So karizmatični

To je redka lastnost, a ljudje, rojeni oktobra, jo imajo. Resnično, njihova karizma, pa tudi očarljiva in magnetna osebnost jim prinesejo številne privržence in dvakrat premislite, preden jim nasprotujete. Ljudje, rojeni oktobra, so zelo samozavestni in njihovi osebnost jim mnogi zavidajo.

2. So romantični

Ljudje, rojeni oktobra, so rojeni romantiki in dobri ljubimci. So zelo privlačni za nasprotni spol in z lahkoto osvojijo koga. Če se je vaš partner rodil oktobra, imate srečo, saj vas bo imel večno rad.

3. Imajo visoko emocionalno inteligenco

Ljudje, rojeni v tem mesecu, se zavedajo lastnih čustev, prav tako pa so izjemne tudi njihove socialne veščine in empatija.

4. Obožujejo mir

Ti ljudje imajo radi mir in imajo raje bolj mirno in tiho okolico. Zaradi te lastnosti nimajo veliko sovražnikov. Redko dvignejo glas in izgubijo živce in lahko najdejo skupni jezik s skoraj vsako osebo.

5. So gostoljubni

Znani so po svoji skrbni gostoljubnosti in so vas vedno veseli. Niso samo vljudni, ampak tudi poskrbijo, da je drugim ljudem prijetno. Mislimo, da je to lastnost, ki jo mora imeti vsak človek!

PREBERITE TUDI: Ženska, rojena v nebesnem znamenju device, je pravi zalogaj

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo.