Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Storitvene dejavnosti z največjim potencialom v prihodnosti četrte industrijske revolucije!
Sponzoriran članek

2. okt 2017 11:50
0

Vpis na višješolska programa KOZMETIKA in VELNES je možen le še nekaj dni! Ne zamudi izjemne karierne priložnosti.
 
Trendi govorijo zase. Tehnologija s četrto industrijsko revolucijo neizpodbitno posega v vse pore našega življenja. Število delovnih mest vztrajno upada na račun tehnološkega razvoja, predvsem v industriji ter storitvenih dejavnostih, ki jih povezujejo logična in matematična opravila.
 
Odnos do stranke, empatija in pogovor so tiste 'lastnosti', ki jih umetna inteligenca in roboti še dolgo ne bodo nadomestili.
Prihodnost je zato v osebnih storitvah, kot so kozmetika, velnes, itd. V teh dejavnostih je ,poleg znanja in motoričnih spretnosti, ključnega pomena človeška bit.
 

Tudi praktično izobraževanje se izvaja na sedežu šole na več kot 200m2 površin.
 

KOZMETIKA

 • Si želiš razgibanega poklica, v katerem lahko združuješ zadnje trende lepote in dobrega počutja?
 • Si želiš poklica, s katerim lahko s svojim delom pričaraš nasmeh na obrazu, povečaš osebno zadovoljstvo in s tem pomagaš pri dvigu samopodobe z razkritjem in poudarkom na njihovi naravni lepoti? 
 
Zate imamo rešitev! Vpiši se v program KOZMETIKA, ki je zasnovan tako, da skozi praktični del spoznaš poklic, ki ti omogoča vstop v svet nege telesa in navsezadnje tudi duha. Študij kozmetike primeren za vse, ki ste radi v stiku z ljudmi in bi radi pridobili ter poglobili svoja znanja o lepoti, kozmetičnih preparatih, zdravem načinu življenja, kozmetični negi ter osvojili znanja tehnik masaže, nege kože, uporabe sodobnih kozmetičnih naprav in aparatov, kakor tudi podjetniških znanj in veščin.
 
Višješolski strokovni program Kozmetika je nov program, ki je nastal zaradi vedno večjega povpraševanja na trgu. V Sloveniji obstaja na tem področju izrazita potreba po bolj izobraženem kadru, saj se področje kozmetike hitro razvija. Z znanjem in strokovnostjo pa se seveda odpirajo nove karierne in poslovne priložnosti.
 
 

VELNES

 • Si želiš postati del panoge, ki je ena najhitreje rastočih v svetu zdravega življenja?
 • Si prizadevaš izraziti lasten potencial za dosego življenjskih ciljev?
 
Ljudje se vedno bolj zavedamo pomena zdravega življenja ter krepitve telesa in duha. Cilj velnesa je pomagati vsem posameznikom, da dosežejo optimalno raven zdravja, dobrega počutja ter krepitve fizične aktivnosti.
 
Višja šola na programu Velnes vam bo omogočila, da postanete to, kar si želite. Atraktivnost panoge se kaže v pozitivnih trendih v velnes turizmu, zato so poklici s tega področja vedno bolj iskani in cenjeni. Poklic Organizator/ka poslovanja v velneški dejavnosti vam bo odprl vrata v to rastočo panogo, v katero boste vstopili s širokim spektrom znanj s področja velnesa in organizacije velneških storitev, ki jih boste pridobili pri nas.
 
 

MASTERCLASS-i

 • Slediš trendom in lepotni industriji? 
 • Si želiš z svojo ustvarialnostjo in  kreativo ustvariti kariero?  
 • Si želiš dela v svetu lepote in mode?
 
Naši Masteclass programi te bodo pripravili, da izkoristiš svoj potencial in ustvariš to, kar si najbolj želiš. Z edinstveno metodologijo poučevanja, v kateri združujemo teorijo, demonstracije, budni nadzor predavateljev ter kreativne izzive, bo to odlična odskočna deska za tvojo nadaljnjo in uspešno kariero.
Odločiš se lahko za naslednje masterclass programe: Refleksoterapevt, Maniker, Maser in Makeup.
 
 
Ne zamudi priložnosti, ki ti odpirajo vrata v prihodnost in se vpiši v enega izmed zgoraj navedenimi poklici! Pridruži se najboljšim!
 

ERUDIO Višja strokovna šola

ODDELEK ZA KOZMETIKO IN VELNES 

Litostrojska cesta 40

Ljubljana

www.erudio.si

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako nositi jeans v poletnih dneh? Načinov je več!