Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Enostaven trik, s katerim boste pridobili zaupanje ljudi

20. avg 2021 8:14
0

Oglasno sporočilo

...trik, zaradi katerega vam bodo ljudje zaupali. Začnimo z osnovami. Vsebinsko zaupanje izkazujete tako, da razumete težave občinstva. Kar zadeva govorico telesa, vzpostavite zaupanje z odprtim vedenjem in kretnjami ter verodostojnost z avtoritativnim vedenjem in kretnjami. V zvezi s tem je glas še posebej pomemben - vzpostaviti avtoriteto, govoriti z nižjim tonom, ne pa na dnu svojega vokalnega obsega.

Govorci pogosto instinktivno pretirano kompenzirajo in prenizko utišajo svoj glas, s čimer dosežejo vokalno kakovost, ki ni zelo avtoritativna. In glas, ki je previsok, se lahko sliši stresno ali podivjan, takega ne želite imeti.

Študija je pokazala, da zaradi nevtralnega obraza z rahlo obrnjenimi usti in obrvmi ljudje izgledajo bolj zaupanja vredni.

Avtor študije, dr. Jonathan Freeman, je dejal: »Naše ugotovitve kažejo, da so obrazni znaki, ki izražajo zaupanje, voljni, medtem ko obrazni znaki, ki prenašajo kompetence in sposobnosti, bistveno manj. Rezultati kažejo, da lahko v določeni meri vplivate na to, kako drugi vas dojemajo, vendar se dojemanje vaše sposobnosti ali sposobnosti bistveno manj spremeni.

Začnite vaditi tisti mali nasmeh in dvignjene obrvi. Če to počnete redno, bo to z vaše strani postalo samodejno vedenje, nato pa pojdite v svet.

PREBERITE TUDI: Intima v partnerskem odnosu

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.