Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica s 25 milijoni sledilci priznala: "Borila sem se s hudo depresijo"

2. apr 2020 11:06
0

Oglasno sporočilo

Navzven ena najbolj oboževanih in občudovanih zvezdnic deluje, da ima popolnoma vse: tono oboževalcev; čednega moža; lep obraz in popolno telo; lep zaslužek. A tako kot pri neštetih zvezdnikih, videz lahko zelo vara, o čemer je želela obvestiti tudi svoje oboževalce. Tako je 25 milijonom svojih sledilcev na Instagramu sporočila, da ni vse tako, kot je videti.

V iskrenem intimnem zapisu je priznala, da je bilo leto 2019 "eno najtežjih let v mojem življenju. Moja mama je bila zelo bolna, jaz sem se bojevala z resno depresijo in vse je bilo zelo negotovo."

Ratajkowski sicer poudarja samoizolacijo zaradi težkih lekcij, ki jih je imela v preteklem letu. "Načeloma ne maram biti preveč osebna tule (na Instagramu) in daleč od tega, da bi mi bilo vse jasno, a to so bili zapisi, ki sem si jih zabeležila za novo leto," je nadaljevala in delila dve fotografiji lastnoročnih zapisov. "Želela sem deliti majhen delček moje zgodbe, če bo morda komu pomagalo, da se bo počutil manj osamljen v anksioznosti ali zmedi ali strahu, ki ga trenutno prestaja."

Začela je s tem, da uspeh ne pomeni nujno sreče: "Stvari, ki jih drugi ljudje vidijo kot uspeh, niso nujno stvari, ki dejansko osrečijo." Nadaljevala je o ljubezni: "Ljubiti pomeni se odpovedati kontroli. Tako lahko sprejemaš ljubezen in tako jo lahko daješ."

EmRata trenutno tudi vadi potrpežljivost, ker je “to lepa meditacija”. Verjame tudi v to, da se ne smeš jemati preresno ter da življenje prehitro mineva, da bi se bali delati napake. Še posebej močan nasvet, ki ga je delila, pa se je nanašal na trenutno stanje v svetu: "Svet je popolnoma nepravičen, a to ne sme biti izgovor." Ter nas vse spomnila, da smo v tem dogajanju skupaj.

Lepe in globoke besede in modre misli zvezdnice, ki s svojim razgaljanjem pogosto lahko ustvari povsem drugačen vtis. Bo že res, da naj se knjige ne sodi po platnicah.

PREBERITE TUDI: Emily Ratajkowski je na rdeči preprogi nosila Zara obleko za 50 evrov

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ta najbolj "dolgočasna" obutev 2020 združuje vse: je udobna, šik in uglajena.