Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Presenečenje: manekenka in vplivnica Emily Ratajkowski naznanila svojo prvo nosečnost

27. okt 2020 18:48
0

Oglasno sporočilo

29-letna lepotica je v eseju za modno revijo Vogue naznanila, da z možem, Sebastianom Bear-McClardom pričakujeta prvega otroka. Pri tem je povedala, da nima namena razkriti spola otroka.

"Ko sva z možem povedala prijateljem, da sem noseča, je bilo njihovo prvo vprašanje po 'Čestitam!' skoraj vedno 'Ali veš, kaj si želiš?' Rada odgovoriva, da ne bova vedela spola, dokler najin otrok ne bo star 18 let in nama to sam povedal."

"Temu se vsi smejijo. A je nekaj resnice v tem, saj nakazuje, da smo veliko bolj kompleksni kot genitalije, s katerimi bo najin otrok rojen: resnica je, da nimava pojma, kdo raste v mojem telesu," je nadaljevala. "Kdo bo ta oseba? Kakšne vrste osebi bova postala starša? Kako bo spremenila najini življenji in to, kar sva?"

"Ni mi všeč, da vsiljujemo predsodke na podlagi spola ljudem, sploh otrokom," je razložila Ratajkowski. "Želim biti starš, ki se mu bo otrok vedno razkril. In hkrati se zavedam, da medtem, ko upam, da si bo moj otrok sam ustvaril prostor pod soncem, se bo kljub vsemu soočal z omejitvami in konstrukti spola še preden bo govoril in celo preden bo rojen."

Priznala pa je, da se čuti tudi povsem brez nadzora nad vsem, kar se bo zgodilo z njo in njeno nosečnostjo: "Preveč sem ponižna, da bi si mislila, da imam kakršnokoli kontrolo. Sem popolnoma in brez dvoma brez moči glede vsega, kar se tiče nosečnosti; kako se bo moje telo spremenilo; kdo bo moj otrok. A mi je presenetljivo vseeno. Namesto strahu čutim nov občutek miru. Že sedaj se učim od osebe v svojem telesu. Sem polna občudovanja."

PREBERITE TUDI: Kako nositi kratek top: naj vas navdihne Emily Ratajkowski

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo.