Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Dokumentarni film o posledicah Covid cepiv: "Nenadoma umrli"

22. nov 2022 17:45
0

Oglasno sporočilo

... o največjem množičnem genocidu v zgodovini človeštva, ki še vedno poteka. Globalna 'elita' že stoletja razglaša svoje namere o depopulaciji sveta – celo do te mere, da jih je vklesala v kamen. In vendar jim večina še vedno ne verjame.

The Stew Peters Network s ponosom predstavlja film Died Suddenly (Nenadoma umrli), ki sta ga posnela nagrajena ustvarjalca Matthew Skow in Nicholas Stumphauzer. V njem so predstavljena zagotovila oblastnikov, da so cepiva preverjeno varna in učinkovita; izjave o namenu depopulacije ter nazorni posnetki, kaj so našli v ožilju cepljenih, ki so umrli.

V njem so spregovorili strokovnjaki, raziskovalci, raziskovalni novinarji in poškodovani s 'cepivi', ter predstavili vse podatke, ki jih vlade in podrejeni mediji po svetu skrivajo.

Povedali so tudi, da je število splavov in mrtvorojenih ter defektnih otrok rekordno (opozorilo: posnetki so zelo nazorni).

OPOZORILO: posnetki so zelo nazorni in niso primerni za občutljive in otroke.

 


 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Z Leo Pisani, strokovnjakinjo za kulturo oblačenja, smo se pogovarjali o celoviti podobi, ženstvenosti in kako pomembna je naša podoba.