Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ameriška pevka znova šokirala: "Zdaj sem nebinarna oseba."

21. maj 2021 9:22
0

Oglasno sporočilo

Ameriška pevka Demi Lovato je ena najbolj priljubljenih pevk na svetu, poleg novih pesmi pa oboževalce pogosto preseneti s problematičnim vedenjem, nenavadnimi izjavami in burnimi odnosi. Za kaj se gre tokrat? Disneyjeva zvezda je namreč v sredo razkrila, da se že dolgo sooča sama s seboj in da je odslej nebinarna oseba, ki jo moramo nagovarjati drugače kot spolno opredeljene.

Gre za ljudi, katerih spolna identiteta ne sodi v binarni koncept, pri katerem je spol omejen le na dve kategoriji - moški in ženske. In medtem ko so nekateri privrženci to odločitev podprli, so drugi komentirali, da je spet govorila neumnosti, samo da bi končala v središču pozornosti. 

"Vsak dan, ko se zbudimo, imamo še eno priložnost biti to, kar želimo biti. Večino svojega življenja sem preživela odraščajoča pred vsemi vami ... Videli ste dobre, slabe in vmesne trenutke. Ne samo, da je bilo moje življenje potovanje zame, ampak je bilo tudi za tiste, ki so na drugi strani kamere. Danes je dan, ki me zelo veseli, in želim deliti več svojega življenja z vsemi vami - s ponosom vas obveščam, da se opredeljujem kot nebinarno in bom svoje zaimke uradno spremenil v skladu s tem," je zapisala Demi in dodala: "Sledilo je veliko zdravilnega in samoodsevnega dela. Še vedno se učim in vlagam vase in ne trdim, da sem strokovnjak ali tiskovni predstavnik. Če to delim z vami,  zdaj odpiram novo stopnjo ranljivosti. To počnem za tiste, ki svojim najbližjih niso mogli deliti, kdo v resnici so. Prosim, še naprej živite v svojih resnicah in vedite, da vam pošiljam ljubezen."

PREBERITE TUDI: Trije motivi tetovaž, ki so znak izjemne moči

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čas je, da postavite meje in dvignete standarde, sicer boste vsakič znova izdani in prizadeti.