Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ženske, ki so dolgo sam(sk)e, so najbolj srečne

13. nov 2017 7:12
0

Oglasno sporočilo

Življenje nam prinese marsikaj; takšna in Drugačna obdobja, obdobja rasti, vzponov, padcev, obdobja, ko smo v razmerju in obodbja, ko nismo. Kadar se zgodi, da je dekle oz. ženska samska za daljše obdobje, je to pravzaprav izjemno koristno.

PREBERITE TUDI: Ojoj! Samska pri 30-ih?


 

Kadar se ženska znajde v odboju, ko je samska, se namreč izjemno dobro spozna. Lahko si vzame čas zase in samo zase. Nihče je ne moti; osredotočena je lahko le nase in na svoje življenje. Čeprav je tudi življenje v dvoje izjemno sladko, je tu nekaj razlogov, zakaj so samska dekleta srečna.

1. Uživajo v samskosti

Lahko gredo v 'shopping', kadarkoli želijo, navajene so jesti same in naučile so se, da jih ni strah. Ne potrebujejo nikogar ob sebi, zlahka spijo same in naučile so se, da so same s seboj srečne.

2. Poslušajo svoje želje in potrebe

Celoten čas, ki ga imajo, lahko namenijo le sebi. Zato imajo na pretek časa, da razmišljajo o svojih željah, ciljih in potrebah. Imajo neomejeno časa, da razmislijo, česa si zares želijo in nato svoje želje in sanje lahko uresničijo.

3. Imajo čas za svoje bližnje

Običajno imajo samski lahko zelo dobro razvito socialno mrežo. Imajo čas in energijo, da oblikujejo izjemno dobre odnose s svojimi prijatelji in prijateljicami. Ne manjka jim lepih večerov, ko se s prijateljicami sproščajo.

4. So neodvisne

So neodvisne, saj so se naučile poskrbeti same zase. Delajo, plačujejo račune, same si kupujejo oblačila. So zmagovalke.

5. Niso obsedene z ideali družbe

Dekle, ki je ravnokar postalo samsko, ima lahko s tem probleme, a dlje časa samske punce, dobro vedo, da se z ideali družbe ne ukvarjajo. Bi morale po idealih družbe biti že poročene in imeti otroke? Če ni pravega partnerja, na silo pač ne gre. Znajo uživati v svojem življenju takem, kot je.

6. Vedo, da ljubezen ni center sveta

Njihova motivacija, da zjutraj vstanejo in preživijo dan, ni odvisna od njihovega razmerja. Ne lovijo fantov in razmerij za vsako ceno, raje sledijo svojim sanjam in ciljem. 

Saj ne, da ljudem v zvezah ni lepo, in da jim je vse zgoraj našteto omejeno. Če je razmerje pravo, posameznika v njem pa dovolj zrela, eden drugemu omogočita samostojnost in delo na sebi, velikokrat pa se zgodi, da se pari v razmerju nezavedno izgubijo, zato bi se od samskih lahko veliko naučili. Ženske, ki so dlje časa samske, se torej znajo imeti rade in točno vedo kdo so, in kaj želijo, in to je redka vrlina. Če jim bo na tej svoji samostojni poti pot prekrižal pravi partner, še toliko boljše. Razmerje bo lažje, saj bo ženska v njem močna in samostojna, partner pa bo lahko dihal. 
 

PREBERITE TUDI Zato bi morali ostati sam(sk)i.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.