Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Danes je zadnja letošnja polna Luna

27. dec 2023 18:48
0

Oglasno sporočilo

Polne Lune so nebesni označevalci, ki nam omogočajo, da prekinemo vezi s starim in naredimo prostor novemu. James Clear v svoji knjigi Atomske navade piše, da se temeljna preobrazba začne s spremembo sistemov prepričanj. Kar verjamete, oblikuje vaša dejanja in posledično vaše življenje.

Na primer prepričanje, da rojstvo v raku vpliva na to, da iščete udobje, čustveno povezanost in občutek doma. To prepričanje ni le predstava, temveč navigacijski sistem, ki vodi vaše vsakodnevne rituale, od prižiganja sveč do pogrezanja v obtežene odeje. Z njim upravljate svoj čustveni svet in najdete svoje zatočišče.

27. decembra 2023 ob 1.33 je Luna v domačem Raku nasprotovala Soncu v ambicioznem Kozorogu in vas postavila pred nebesno razpotje: Ali boste sledili svojemu srcu ali glavi? Privlačnost močnih čustev vas lahko zapelje v skušnjavo, da se ne zmenite za to, kar vas utegne pripeljati v kruto življenjsko realnost. Če pa se prepustite svojemu umu, lahko prezrete neprecenljiva čustvena spoznanja. Izbira ni preprosta, vendar je bistvenega pomena.

Ali se boste nepremišljeno spustili po slapu in prezrli nevarne skale pod njim? Ali pa boste s strateško preudarnostjo krmarili po toku svojega življenja, oboroženi z lekcijami, ki ste se jih naučili? Zadnja polna Luna v tem letu vas poziva, da se zavestno odločite. Ne glede na to, ali se opirate na svoja čustva ali razum, poskrbite, da bo vaša odločitev skladna s temeljnimi prepričanji, ki določajo, kdo ste in si prizadevate biti.

Ko boste stali na tem nebesnem razpotju, vedite, da bo vaša izbrana pot dala ton temu, kar boste v novem letu povabili v svoje življenje. Izberite modro.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.