Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Charlesu je dovolj: Je Princ Harry ostal brez 150 milijonov dolarjev?

23. jul 2021 9:22
0

Oglasno sporočilo

Prvi v vrsti za prestol - princ Charles, naj bi iz oporoke izpustil svojega mlajšega sina, 36-letnega princa Harryja. Zadnja številka revije Globe trdi, da je to zadnja Charlesova poteza, za katero se je odločil po dolgem prepiru s Harryjem, vse skupaj pa je doseglo vrhunec, ko sta Harry in Meghan pred dvema letoma zapustila kraljestvo.

Ker sta princ Harry in 39-letna Meghan Markle dala vsem vedeti, da nočeta več imeti nobene zveze s kraljevo družino, naj bi Charles menil, da je povsem v redu, če Harryja iz oporoke izpusti. 'Charles je vrgel Harryja in Meghan med volkove in zdi se, da ima kraljičin blagoslov. Harry je zdaj popoln tujec. Člani kraljeve družine verjamejo, da mu ni več mogoče zaupati po vsem, kar je povedal o njih in kako se je obnašal v zadnjem letu,' je dejal vir.

Vendar Entertainment meni, da je treba te trditve sprejeti z rezervo. Čeprav se princ Charles in Harry prepirata, je malo verjetno, da je oče sina pustil izven oporoke in brez 150 milijonov dolarjev. Pomembno je tudi omeniti, da oporoka princa Charlesa ostaja zasebna. Torej nihče zagotovo ne ve, koliko denarja bo pustil svojim najdražjim - in komu točno.

PREBERITE TUDI: Princ Harry je naznanil, da bo napisal knjigo spominov in razkril vse

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.