Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Čas je, da osvežite svoje stanovanje

28. okt 2020 11:02
0

Oglasno sporočilo

... naveličali notranjosti svojega bivalnega prostora. In dobra stvar - sedaj imate celo čas, da stanovanje preuredite tako, da bo spet naslednjih 5 let kot novo.

Premaknite stvari brez načrta

Tudi če ste prepričani, da je že vse na svojem najbolj funkcionalnem mestu, poskusite stvari premakniti. Tudi če ste prepričani, da stol dobro izgleda samo v enem kotu, ga poskusite premakniti. Tudi če imate mizo že od nekdaj na enem mestu, jo poskusite premakniti. Tudi če stvari, ki jih premaknete, na koncu ne ostanejo na svojem novem mestu, obstaja velika verjetnost, da boste med potjo našli stvari, za katere ste mislili, da ste jih izgubili, ali stvari, ki jih morate zavreči, ali pa boste dobili navdih, da premaknete čisto vse stvari.

Menjajte zavese

Ne boste verjeli, ampak že sama menjava barve, dolžine in materiala zaves, lahko v vaše stanovanje prinese zaželjeno svežino. Poskusite s svetlimi barvami, če pa imate že celotno stanovanje v temnih tonih, poskusite sive zavese. 

Menjajte preprogo

Po nekem času je treba menjati vsako preprogo, tudi če jo redno čistite, nikoli več ne bo tako čista kot nova. Če imate minimalistično stanovanje, poskusite preprogo z vzorci - pa še nori popusti so zdaj v trgovinah s stanovanjsko opremo.

Beljenje sten

Če se ne spomnite, kdaj ste nazadnje prebelili stanovanje, potem ga morate nujno. Stene lahko osvežite tudi z umetniškimi deli - pobrskajte po spletu, gotovo boste našli kakšno sliko, ki vas bo prevzela.

PREBERITE TUDI: V kakšne barve prebarvati stene stanovanja?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo.