Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Camilla je hotela na vsak način uničiti zvezo Kate in Williama

17. avg 2023 14:32
0

Camilla "ni želela, da bi se William poročil z lepo, a 'medlo' Kate Middleton, in je pozvala princa Charlesa, naj ji pomaga pri njuni ločitvi", trdi avtor.

Camilla Parker-Bowles naj bi želela, da se najstarejši sin princa Charlesa razide z "lepo, a medlo" Kate, deloma tudi zaradi njenih "nizkih korenin".

Šokantne trditve je zapisal avtor Christopher Andersen v knjigi Game of Crowns (Igra kron): Elizabeta, Camilla, Kate in prestol.

Andersen je avtor 34 knjig, med katerimi je veliko uspešnic, in nekdanji urednik revije Time.

Znan je predvsem po svojih biografskih delih, njegovo zgodbo o življenju umorjenega ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja je New York Times označil za "najbolj vredno branja" med številnimi Kennedyjevimi biografijami.

Trdil je, da Camilla ni bila največja oboževalka univerzitetnega dekleta princa Williama in da sta imeli ženski burne odnose. Menda naj ne bi odobravala Kateinega 'nekraljevskega porekla', zaradi česar naj bi bila "preveč nizka", da bi se lahko poročila v družino.

Čeprav dandanes deluje, da se na prireditvah dobro razumeta, naj bi Camilla tudi menila, da je Kate "lepa, vendar precej medla". Domnevno razhajanje je postalo tako veliko, da naj bi Camilla prosila princa Charlesa, naj prepriča svojega sina, naj konča razmerje z lepotico.

Avtor tudi trdi, da je bila Camilla ljubosumna na Kateino naraščajočo priljubljenost in se je bala, da bi par lahko zasenčil njo in Charlesa kot par.

Odlomek iz knjige pravi: "Camilla, kvintesenca črne kraljice, se je desetletja skrivala v senci, obsojali so jo kot spletkarsko prešuštnico, vladajoči monarh jo je obsojal kot 'to zlobno, zlobno žensko' in krivil za smrt njene tekmice, ene najbolj priljubljenih in občudovanih oseb na svetu. Sčasoma je s skrbjo za svojo podobo nekako rešila svoj ugled, da si je zagotovila mesto ob strani svojega princa – in svojo prihodnost kot naslednja kraljica."

"Mlada, milostna, pametna in osupljiva Bela kraljica, znana kot 'navadna Kate', pa je osvojila svet, še preden je uradno dobila srce svojega kraljevega ljubimca."

"Čeprav sta ji manjkala tako rodovnik kot izkušnje Črne kraljice, se je izkazala tudi za nadvse potrpežljivo – in spretno je preživela kraljeve drame in dvorne intrige. Bela kraljica je s poroko s svojim čudovitim princem in rojstvom treh dedičev usodo monarhije usmerila daleč v prihodnost – morda celo v naslednje stoletje."

"Pod površjem so se napetosti stopnjevale, saj sta obe čakajoči kraljici ščitili interese svojih izbrancev – medlega, brezveznega kralja Charlesa in njegovega nadvse priljubljenega sina Williama, njuni konkurenčni dvori pa so se borili za ljubezen ljudstva in s tem povezano moč."

Ne glede na to, kaj se je dogajalo v preteklosti, se zdi, da se Camilla in Kate zdaj dobro razumeta in se pogosto skupaj udeležujeta javnih dogodkov, za kar se lahko zahvalimo Kateini potrpežljivosti in toleranci.

Začela sta kot študenta

Zaljubljena golobčka Princ William in Kate Middleton sta se spoznala na univerzi St Andrews na Škotskem, ko je Wills študiral geografijo, Kate pa umetnostno zgodovino. Sprva sta bila prijatelja, vendar so se stvari kmalu spremenile v romantiko, ko sta ugotovila, da imata oba enak nagajiv smisel za humor.

Leta 2002 sta se med študijem celo preselila skupaj s še dvema prijateljema, med katerimi je bil tudi nekdanji etonski študent Fergus Boyd. Kot vsak mlad par sta se tudi ta znašla v težavah in se leta 2007 za kratek čas razšla. V intervjuju za zaročni pogovor pred poroko leta 2011 sta govorila o sporazumnem razhodu in priznala, da je bilo to najboljše.

William je dejal: "Oba sva bila zelo mlada, bilo je na univerzi, oba sva se iskala, bila sva različna značaja in podobno. "V veliki meri sva poskušala najti svojo pot in odraščala sva."

Čeprav se danes oba zavedata, da je njunemu razmerju to koristilo, je Kate takrat tudi priznala, da takrat ni bila zadovoljna z njuno odločitvijo, da se razideta. Povedala je: "Takrat nisem bila ravno vesela, vendar sem zaradi tega postala močnejša oseba. Danes tisti čas zelo cenim, tudi zase, čeprav si takrat tega nisem mislila."

A kot vemo, se nista mogla predolgo oddaljiti eden od drugega in srečni par sta danes starša trem čudovitim otrokom: princu Georgea, princese Charlotte in princa Louisa.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.