Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica priznala, da je vsakodnevna vadba muka in želja po hrani velika

7. jul 2020 13:36
0

Oglasno sporočilo

Brooke Shields je priznala, da je redna vadba vsakodnevna muka, medtem ko je želja po hrani zelo resnična. Sama sicer poudarja, da se je treba sprejeti – a sprejeti se ne pomeni zanemarjati svoje zdravje in telo. Zato se sama zelo tudi, da ostaja zdrava in fit.

55-letnica, nekdanja manekenka in igralka je povedala, da je naravno krepke postave ter razkrila, kako ohranja vitko telo in ostaja fit v 'pandemiji' koronavirusa. "Nikoli nisem bila suha. Nikoli me niso imeli za suho … Imam moške roke in moške roke so super. Imam zelo močne kosti in sem močna oseba," je Shields razkrila v video intervjuju.

Igralka, ki je zaslovela z vlogo v slavnem filmu 'Plava laguna', je bila vedno iskrena glede tega, kako negotova je bila glede svoje postave kot najstnica, saj nikoli ni bila tako suha kot manekenke. Zato se je osredotočala na to, da je imela mišice.

"Moč je bila tisto, na kar sem se osredotočala,” je povedala igralka in dodala “zelo intenzivno moram telovaditi, da ostajam fit … Nisem naravni ektomorf. Res moram se moram temeljito namučiti, a sem močnejša in bolj zdrava in sedaj se počutim, da mi ni treba več toliko skrivati."

Sicer pa se zelo trudi, da bi se njeni hčerki, 16-letna Rowan Francis, in 13-letna Grier Hammond, že sedaj naučili sprejemati svoje telo, zato je zelo previdna, kako o njunih telesih govori pred njima. "Imam dve hčerki, ki imata zelo različen tip telesa in biti moraš zelo previden, kako govoriš pred njima," je razkrila. "Vse je vzeto drugače in vse se vzame k srcu."

Tekom let se je Brooke Shields naučila sprejemati svoje telo in ugotovila, kakšna hrana in vadba ji najbolj ustrezata. A je priznala, da je ostati motiviran v karanteni vsakodnevna bitka. A zadala si je cilj, da bo konsistentna pri vsakodnevni vadbi, zato objavlja delčke svoje vsakodnevne rutine na družbena omrežja, da ostaja odgovorna. In, kot je priznala: "To tudi pomaga mojemu egu."

"Poletje je pred vrati. Želim si nositi kopalke in ego doprinese k mojemu trudu oz. včasih povsem zadostuje," je bila iskrena. "Želja po hrani in pijači je prav tako zelo resnična, zato se skušam pogajati sama s sabo, ker se ne želim odpovedati nobeni od teh stvari, v katerih tako uživam."

PREBERITE TUDI: Brooke Shields iskreno: “Bojim se lepotnih operacij”

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vprašanje, ki si ga je tekom življenja verjetno zastavila večina, ki se redno ali občasno rekreira.