Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Britney Spears po izpustitvi iz skrbništva po 17 letih ponovno noseča

12. apr 2022 11:06
0

Oglasno sporočilo

Britney Spears in Sam Asghari pričakujeta prvega skupnega otroka. Novica prihaja manj kot leto dni po tem, ko je popzvezdnica na sodišču čustveno izjavila, kako si želi več otrok, vendar jo je skrbništvo prisililo v jemanje kontracepcije.

40-letna Briteny je nosečnost naznanila v ponedeljek in na Instagramu zapisala, kako je sprva mislila, da je z nedavnega potovanja z Asgharijem na Maui "noseča s hrano".

 

 

"Izgubila sem toliko kilogramov, a sem jih na potovanju po Mauiju dobila nazaj ... Mislila sem si: 'Joj ... kaj se je zgodilo z mojim trebuhom? Moj mož je rekel: "Ne, ti si noseča, smeška!!!" Tako sem naredila test nosečnosti ... in ... no ... noseča sem," je zapisala. "Štiri dni pozneje sem postala še malo bolj noseča zaradi hrane ... Raste!!!."

Spearsova je dejala, da "ne bo več toliko hodila ven", da bi preprečila paparacem, da bi za denar posneli njeno spreminjajoče se telo. Pevka, ki si z nekdanjim možem Kevinom Federlinom deli sinova, 16-letnega Seana Prestona in 15-letnega Jaydena, je razkrila tudi, da je v nosečnosti trpela za "perinatalno depresijo". (Perinatalna depresija je depresija, ki se pojavi med nosečnostjo ali po njej.)

"Moram reči, da je to popolnoma grozno ... ženske takrat niso govorile o tem ... nekateri so menili, da je nevarno, če se ženska tako pritožuje z otrokom v sebi ... zdaj pa ženske o tem govorijo vsak dan ... Hvala Jezusu, da nam te bolečine ni treba držati v zadržani pravilni tajnosti," je sklenila.

"Tokrat bom vsak dan vadila jogo!!! Širila bom veliko veselja in ljubezni!!!" Spearsova je Asgharija v objavi označila za svojega "moža", kar občasno počne na družbenih omrežjih, čeprav ni jasno, ali sta se uradno poročila. Trener fitnesa jo je pred sedmimi meseci zaprosil za roko.

Nekaj ur pozneje je Asghari delil svoj odziv. "Poroka in otroci so naravni del močnega razmerja, polnega ljubezni in spoštovanja," je zapisal pod ilustracijo dveh odraslih levov z mladičem. "Očetovstvo je nekaj, česar sem se vedno veselil in česar ne jemljem zlahka. To je najpomembnejše delo, ki ga bom kdajkoli opravljal."

Pevki se je decembra lani po 13 letih končno zaključilo skrbništvo. Junija lani je Spearsova okrcala svojo družino in sostanovalce, ker naj bi jo prisilili, da si vstavi maternični vložek. "Želim se poročiti in imeti otroka," je pevka dejala sodniku. "Povedali so mi, da se zdaj, ko sem pod skrbništvom, ne morem poročiti ali imeti otroka."

Spearsova je dejala, da je želela odstraniti maternični vložek, "da bi lahko začela poskušati imeti še enega otroka, vendar mi ta tako imenovana ekipa ne dovoli, da bi šla k zdravniku in ga odstranila, ker ne želijo, da bi imela otroke; da bi imela še kakšnega otroka".

PREBERITE TUDI: Končno pravica za Britney Spears: Ni še povsem svobodna, a gre proti temu

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.