Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

BlackCat

  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   13. dec 2013 21:06

   V bistvu moram malo updejtat tu... po drugem tretmaju sme jamrala da je vse zrastlo v roku 2 mesecev, sedaj po tretjem pa 3 mesece kasneje je zrastlo kakšnih 20% dlak, ostalega pa zaenkrat še ni. Tako da bom še malo počakala preden skritiziram tole Smile

   918
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Prenehanje s kontracepcijskimi tabletkami.

   5. dec 2013 9:36

   No no, malo bolj podrobno preberi pa bo. Če ne drugega sem jih jaz imela. Poglej v temi "prenehanje jemanja KT" oz nekaj zelo podobnega. Ti tam vse piše. Pa Yaz niso tako drugačne od drugih da bi imele neke posebno drugačne efekte v primerjavi z drugimi KT.

    

    

   669
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Veganstvo.

   30. nov 2013 18:04

   Vertjeno ste mnoge bolj na tekočem kot jaz, ampak samo za info; nasproti železniške postaje v Lj je kakšna dva tedna sedaj odprt Loving Hut...

   198
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Udoben modrček.

   27. okt 2013 0:15

   Vir: Tezenis.it

   Jaz imam tak model in je primerljivo globok kot Intimissimi (imam trojko oba).

   68
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Udoben modrček.

   26. okt 2013 19:55

   Tudi jaz imam take Tezenisove, podložene, v celoti bombažne modrce. Se mi je pa že parkrat zgodilo, da jih niso imeli, samo poliestrske različice. In ker nisem nujno rabila modrca, nisme sploh vprašala ali držijo še bombažne.

   A H&M ima tudi z bombažem podložene modrce? Če je noter sintetika dobim namreč takoj reakcijo na koži.

   68
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Udoben modrček.

   26. okt 2013 19:26

   Intimissimi, žal, preverjeno nima več z bombažen podloženih košaric... Unhappy Sem prav vprašala. In so baje dali sintetiko zaradi obstojnosti.

   Kja pa Extreme Intimo?

   Jaz bombažne modrce kupujem v Tezenis v Italiji.

   68
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Prenehanje s kontracepcijskimi tabletkami.

   22. okt 2013 11:33

   Nevem od kje ginekologom prepričanje, da je fajn naredit pavzo med tabletkami.... sploh pa 3 mesece. To je totalen nonsens. Ker se telesu samo premeša hormone. Moje mnenje je, ali se neha za vedno / daljše obdobje, vse ostalo pa je popolnoma brez smisla. Če se boš počutila bolje brez in če boš dobila ustrezno zaščito, bi ti rekla da se po 3h mesecih še ne vračaj na KT. Če pa nimaš nobenih težav in se počutiš bolj umirjeno z njimi, pa škoda da jih nehaš.

   Drugače pa, glede znanja ginekologov. Mož moje sodelavke je star kot jaz in sedaj dela specializacijo za ginekologa/porodničarja. In verjemi da ne zna naštet 2 vrst tabletk. Smile Kaj šele, da bi o njih kaj vedel. Mogoče bo čez nekaj let, ampak vprašanje koliko. Marsikateri se ne toliko poglobi. Jaz se zanašam izključno na strokovno literaturo z neodvisnimi podatki in rezultati.

   Jaz sem sedaj dobila v drugo menstruacijo (vsakič v 28. dnevu), bila je kar močna a trajala le 3 dni. Kar mi ustreza zelo. Smile Si pa merim tudi temperaturo in glede na to, vidim da očitno ovulacijo imam. Moj največji strah je bil, da ne bi imela ovulacije/mesntruacije, kot imajo nekatere punce težave...

   Edino kar sem do sedaj opazila, je da sem manj utrujena, nimam napadov tesnobe, no, koža pa zaenkrat ne dela drastičnih težav, ampak to šele čakam.

   669
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Hujšanje: kje smo in naši cilji.

   14. okt 2013 14:47

   Sočustvujem.... tudi meni se je od začetka septembra ustavilo. Ampak jaz moram priznat da se nisem pretirano trudila. Motivacija mi je šla po gobe.

   423
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   13. okt 2013 14:10

   Vaniia, prosim, poišči primernejšo temo za tvoje vprašanje, saj je to tema samo o laserskem odstranjevanju dlak (drugače pa so bile sodelavke v lekartni kar zadovoljne s to kremo, enim se je res poznalo, enim pa ne).

   Mandarina222, no, jaz sem se z rezultato malo prenaglila... po dveh seansah je resda vse odpadlo, ampak čez 2 meseca tudi 90% zrastlo nazaj. 2 tedna nazaj sem šla v 3. in je spet vse odpadlo... sedaj bom videla. Imam še dvakrat za it (čez 3 in 6 mesecev). Če bo po 5. tretmaju spet večina zrastla se bom pač vdala. Razen če dobim spet kakšno ugodno ponudbo. Jaz sem za 5 trtmajev pazduh in brazilske dala kakih 140 evrov v obliki kuponov, kar ni tako veliko (malo pa tudi ne).

    

   918
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Pozabljena kontracepcijska tabletka!.

   12. okt 2013 23:58

   Ja, preveč se sekiraš.

   Nujno koNtracepcijo si čisto brezveze vzela, ker je učinkovita znotraj okvira 72 ur po spolnem odnosu. Škoda, ker ti bo sedja mogoče povzročala lahko dodatne nepotrebne krvavitve. Vendar ne skrbi, če si po spolnem odnosu še imela menstruacijo, spermiji ziher ne preživijo, pa tudi, teoretično si zaščitena še tiste 4 dni belih tabletk.

   Fora pozabljene prve tabletke je sedaj le v tem, da prvi teden jemanja nisi zaščitena, potem naprej pa je ok. Tako kot ti piše v navodilih.

   Tako da nič ne skrbi, sedaj pa bodi nekaj dni še previdna.

    

   100
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Pozabljena kontracepcijska tabletka!.

   11. okt 2013 21:57

   Živijo!

   Ali imaš mogoče možnost prit do kakšne dežurne lekarne? Tam ti eno škatlico lahko proti plačilu posodijo. Drugače pa pejdi ju3 zjutraj in boš tabletko pač vzela kasneje. Kako je v tem primeru in odvisno od tega v katerem delu ciklusa si, si preberi v navodilih, kjer piše glede zamujanja.

   Potem pa je še vprašanje, v katerem delu ciklusa si. Si imela v zadnjih dneh spolne odnose?

   Ginekologa pomojem ti ni treba klicat, ker ti bo čisto eako povedal kot je v navodilih. Če ne celo manj natančno.

   100
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo NP (slike) in WL za oblačila - 6. del.

   9. okt 2013 11:49

   Uffa, sem vedela da je ne bi smela pomerit... pa nisem rabila jakne sploh. Ampak je zeeelo topla (pol puh, pol perje) in naložba za več let.

   NP (V ČRNI BARVI) Tom Tailor puhovka:

   Vir: tom-tailor.de

    

   Nad katerikolimi Zarinimi jaknami, plašči, bundami sem pa obupala...zakaj imajo vse tako kratke rokave?

    

   711
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Stanje v državi.

   9. okt 2013 8:36

   Jaz poročil najraje sploh ne bi gledala, ker me vedno spravijo v obup in me razjezijo. Jezi me predvsem to, da šparajo na javnih delavcih, revnih in upokojencih in z višanjem davkov, kar bo še dodatno obubožalo že tako obubožano prebivalstvo, ki bo manj trošilo, zaradi tega pa se bodo zapirala še dodatna podjetja, še več bo brezposelnih, ki jih bo treba vzdrževat in krog je sklenjen... Prav strah me je, kaj bo. Ker v zadnjem letu in pol samo gledam trgovine, in to v centru Lj, kako zapirajo. Na primer naj omenim zgolj Miklošičevo. Kaj je šele drugod. Po drugi strani pa me jezi, da ne šparajo nič na sebi. Ti ljudje v parlamentu si sploh ne predstavljajo, kako je živeti z malo denarja. Zase so pač poskrbeli, oziroma skrbijo.

   Imam oba starša na zavodu, z bratom na srečo imava službe in sva preskrbljena in sva na svojem (sicer v najemu). Včasih (čeprav se mama in tata zelo otepata) jima plačava stroške in greva v trgovino. Oba sta čez 50 s sicer veliko izkušnjami, a to več ne šteje, ker je ljudi enostavno preveč. In vem da ne bosta dobila službe. Ko ne bosta več dobivala nadomestila pa se bomo menili naprej kaj in kako.

   Razočarana sta predvsem zato, ker nama nočeta biti v breme in bi nama po vseh močeh rada pomagala priti do svojega doma. Ampak jaz si rečem da imamo še srečo, lahko bi bilo veliko veliko slabše.

   Rada b upala na boljši ju3, ampak zaenkrat tega pomojem še ne bo. Naša država si še veliko let ne bo opomogla.

   13
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Prenehanje s kontracepcijskimi tabletkami.

   9. okt 2013 8:28

   Da se še jaz javim. Pred dvema mesecema sem prenehala s KT po 11h letih jemanja. Dobila sme normalno menstruacijo po točno 28 dni in ni bila boleča. Si pa sedaj emrim temperaturo in sem prejšnji teden očitno imela ovulacijo, saj se je T dvignila. Sedaj da vidimo če bo naslednja M spet prišla kadar bi morala, glede na ovulacijo naj bi... Očitno imam kar srečo s tem.

   669
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Daylette kontracepcija.

   9. okt 2013 8:24

   Živijo! Sem šele sedaj videla. Danes torej še lahko začneš s prvo tabletko v škatlici. Nič ne zavračaj, vzemi prvo in potem še vse ostale v škatlici in bo ta mesec tvoj ciklus pač malenkost (4 dni) daljši. V tem ni nič narobe, saj lahko vzameš tudi dve škatlici zaporedoma, če bi rada preskočila kdaj mentruacijo. Pazi le na zaščito v prvem tednu.

   A to so kakšne nove KT? Koliko jih pa je v škatlici, 21 in se potem ima še 7 dni premora?

   EDIT: Vidim da so zelo podobne Yaz.

   12
  • BlackCat je napisal/a na forum v temo Nakup čevljev - 5. del.

   2. okt 2013 13:54

   Podobne zgornjim (oz taki stil) in usnjene sem danes videla v Cintiju na Slovenski cesti. Imajo malce dražje, ampak kvalitetne stvari.

   733
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
  Odlična formula
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Vprašanje, ki si ga je tekom življenja verjetno zastavila večina, ki se redno ali občasno rekreira.