Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ustvarite ravnovesje in se znebite stresa – vnesite LAGOM v svoje življenje!
Sponzoriran članek

19. mar 2018 10:10
0

Čedalje bolj obremenjeni in pod stresom hrepenimo po umirjenosti, ravnovesju, sreči in zadovoljstvu. A čeprav zveni preprosto, tega ni tako lahko doseči, saj se stvari večina loti napačno – npr. tako, da se preveč posveti eni zdravi stvari, ki postane skoraj obsesija. Posledica je še večji stres in občutek neuspeha.
 
A obstaja veliko bolj preprost način, ki zagotovo deluje. Znano je, da so Švedi zelo umirjeni, uravnoteženi in zadovoljni ljudje – a le kaj jim je skupnega? Ravno to – ravnovesje, uravnoteženost. Spoznajte Lagom, besedo, ki jo pozna vsak Šved in ki bo vnesla v vaše življenje popolno ravnovesje!
 

Ne preveč, ne premalo – vsega ravno prav!

'Lagom' ponazarja čudovito ravnovesje v vseh stvareh, ki jih počnete – po naše bi lagom lahko prevedli v 'vsega ravno prav': ne preveč, ne premalo; ne prehitro, ne prepočasi. Preprosto … ravno prav. In to je tudi To je ključ do občutka izpopolnjenosti in zadovoljstva!
 
 

Zdrav duh v zdravem telesu

Edina pot do zadovoljstva, dobrega počutja in notranjega miru je ravnovesje. Pot do ravnovesja pa je, da si vzamemo čas zase. Dejansko vzamemo čas zase, vsak dan vsaj malo. Naj bo to jutranji pozdrav soncu ali raztezanje; popoldanska meditacija; popoldansko branje knjige ali sprehod ali večerna kopel – pomembno je, da počnete, kar ustreza vam.
 
Skrbite za svoje telo s kakovostno prehrano, redno vadbo in nežno, učinkovito nego, ki vas razvaja. Nego, ki je prav toliko prijetna za uporabo kot tudi koži koristna in tako predstavlja pravo, pravcato razvajanje! Predstavljamo vam izdelke, ki negujejo, razvajajo in osvajajo … spoznajte Barnängen.
 

Barnängen ~ s spoštovanjem do ravnovesja

Znamka Barnängen do popolnosti predstavlja 'lagom', kjer v svojih izdelkih združuje najboljše nordijske sestavine s švedsko estetiko. Izdelki vsebujejo neokrnjeno nordijsko naravo: izvlečke rastlinin in trav, ki jim Švedi zaupajo in jih uporabljajo že stoletja. Tako njihovi izdelki vsebujejo izvlečke divje nordijske robide, breze, bezga in drugih, ki so združene v znanstveno raziskane formule za nego kože.
 

Prava moč je nežna

Ponovno vzpostavite naravno ravnovesje svoje kože z nego za telo, ki je hkrati nežna in intenzivna. Krema za prhanje Sensitive in losjon za telo temeljita na formuli bezgovih cvetov ter 5% Cold Cream, legendarne kreme, ki skupaj nudita občutljivi koži nežno vlaženje in dolgotrajno zaščito.
 

Barnängen Nordic Care & Nordic Rituals za 'lagom' kožo – kožo v ravnovesju!

Barnängenova misija je nuditi uravnoteženo nego za kožo v čudovitem ravnovesju, zato spoznajte njihovi liniji Nordic care in Nordic Rituals. Linija Nordic Care ponuja izbor krem za prhanje in losjonov za telo, ki jim je dodan njihov zaščitni znak Cold Cream; v liniji Nordic Rituals pa vas bodo očarali geli za prhanje in kopanje in olje za telo z nordijskimi sestavinami in njihovim izvirnim Moisture Serumom.
 
 

Spoznajte tudi preostale izdelke Barnängen Nordic care in Nordic Rituals in vnesite v svoje življenje 'lagom'!

 
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako nositi jeans v poletnih dneh? Načinov je več!