Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Avtorica Bridget Jones: prijazne ženske izgubijo, slabe zmagajo pri iskanju partnerja

5. nov 2013 8:00
2

Oglasno sporočilo


Helen Fielding


... Helen Fielding, je za eksperiment za svojo novo knjigo ustvarila dva online profila žensk in dokazala, da pri iskanju partnerjev dobra dekleta in ženske gladko pogorijo napram sebičnim in plehkim, a seksi ženskam. Helen Fielding je tako odkrila formulo za uspeh pri iskanju partnerjev – če povemo kar brez prevoda, saj je neprevedeno najbolj nazorno: 'being a ‘bitch’. V njenem eksperimentu je namreč neprijazna, sebična in brezobzirna oseba pritegnila neprimerljivo več moške pozornosti.

V raziskavi, ki jo je potrebovala za svojo novo knjigo, je namreč ustvarila dva online profila; prvi je bil prijazna, topla ženska, ki rada bere in kuha, profil pa je spremljala slika ženske v toplem puloverju. Druga je imela naziv 'SuperLuckyBitch', ki je imela zelo seksi fotografijo in opis sebe kot prave 'bitch' ter pripis "srečen boš, če boš šel lahko na zmenek z mano!".

Fielding je po koncu eksperimenta žalostno ugotovila, da je vso pozornost moških dobila SuperLuckyBitch.


Biti 'bitch' ali topla in prijazna? Predstavljajte se kot brezobzirna in sebična in uspelo vam bo - prijaznost se pri iskanju moških
ne obnese, pravi Helen Fielding
.

Zatorej ženske: če želite moško pozornost, morate žal postati brezobzirne, egoistične in nesramne. Seveda pa ne bodite preveč presenečene, če boste nekaj tednov ali mesecev kasneje od taistih moških dobile pritožbe, da ste prava … 'bitch'.

2

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • meme

   • 5. nov 2013 22:26

    Glede na to, da je ustvarila 2 virtualna profila, me podatek niti ne preseneča. Se mi zdi, da preko spleta ljudje/moški (pa ne mislim posploševat) iščejo predvsem nekoga za sex, igrice, sprostitev, odklop od vsakodnevnega življenja. Verjetno bi bila 'uspešnost' teh dveh ''junakinj'' precej drugačna, če bi skušali poiskati resno zvezo in jo tudi obdržati.

   0
   • Mariposa07

   • 5. nov 2013 9:51

    Potem se pa ne čuditi zakaj današnji moški nočejo imet otrok.

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večina nas je razmišljala, da bi nekoč v življenju opustila kavo. Toda poleg tega, da bi se spopadli ...