Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Atlantic Grupa zagnala proizvodnjo Argete v ZDA

17. nov 2017 11:11
0

Oglasno sporočilo

Po Izoli in Hadžićih je Harrisburg v ZDA novi dom obrata za proizvodnjo Argete.

Atlantic Grupa je uspešno preplavala ocean, ki loči stari svet od novega, in zdaj eno svojih najuspešnejših blagovnih znamk proizvaja tudi v ZDA. Po uspešnih pripravah je bila danes zagnana proizvodnja delikatesnega namaza Argeta v Harrisburgu v zvezni državi Pensilvaniji, prvo leto pa si od prodaje obetamo tri milijone dolarjev prihodkov.
 
Argeta se bo po strogih merilih sledljivosti ob vrhunski tehnologiji, izpopolnjeni v dveh regionalnih tovarnah – v Izoli in Hadžićih v BiH, ekskluzivno za severnoameriški trg proizvajala v sodelovanju z ameriškim podjetjem Brother&Sister v Harrisburgu. Kot je znano, se Argeta izdeluje samo iz kakovostnih kosov mesa brez stranskih proizvodov mesne industrije, se ponaša z uglednimi mednarodnimi certifikati kakovosti ter ne vsebuje konzervansov niti katerih koli drugih aditivov.
 
Novembra in decembra 2017 se v sodelovanju z lokalnimi distribucijskimi partnerji začenja intenzivna distribucija Argete na skoraj dva tisoč prodajnih mestih v ZDA in Kanadi, ki jo bo kmalu spremljala močna promocijska kampanja, najprej na prodajnih mestih in v digitalnih medijih. Enzo Smrekar, glavni direktor strateškega poslovnega področja Delikatesni namazi Atlantic Grupe, je pojasnil, da gre za bistven korak naprej znamke, ki je ena najbolj potentnih ambasadork Atlanticove strategije internacionalizacije, ne samo v Evropi, ampak tudi v čezmorskih državah. 
 
"Ne pretiravamo, če rečemo, da je Argeta največja znamka paštete na svetu, saj se, gledano posamično, med številnimi blagovnimi znamkami paštet prav Argete proda največ. Skozi desetletja skrbi za kakovost in stalnih inovacij v ponudbi je Argeta po vsej jugovzhodni Evropi postala tudi sinonim za najboljšo pašteto. Kot eden nosilcev procesa internacionalizacije v celotni Atlantic Grupi smo se odločili za pogumno in velikopotezno, vendar dobro načrtovano in realno strategijo širitve tudi zunaj Evrope, kjer smo se že uspešno uveljavili. V Avstriji ima namreč Argeta več kot 37-odstotni tržni delež, v Švici skoraj 30-odstotnega, v Nemčiji in na Švedskem pa napredujemo od stabilnih deset odstotkov. Zdaj odpiramo vrata ameriškega trga z velikim potencialom, ki ga bomo znali izkoristiti," je povedal Smrekar.
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pred nekaj leti so bile izjemno modne masivne, tako imenovane 'statement' ogrlice – v zadnjem času ...