Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Andrej Pejic po novem Andreja

29. jul 2014 11:52
0

Oglasno sporočilo

... perilu, je po novem ženska. Razkril je namreč, da je prestal operacijo za spremembo spola. Operacija, ki jo je Pejić v preteklosti že večkrat omenil, se je zgodila v začetku tega leta v ZDA in je slavnemu androginemu manekenu – oz. zdaj manekenki – ki je po mnenju mnogih lepša od večine manekenk, rojenih kot ženske, omogočila, da se v svoji koži počuti bolje kot kdajkoli.

"Pred približno letom in pol sem ponovno premislila stvari.  Bila sem ponosna na svojo, kar se tiče spola neomejeno kariero, a moje največje sanje so bile, da bi se počutila udobno v svojem telesu," je povedala za People.com. "Ko je prišel odločilni trenutek, sem bila presrečna – tako srečna, kot pač si lahko pred operacijo. Trajalo je kake tri mesece, da sem se spet začela počutiti jaz." Andreja Pejic ima za sabo bogato zgodovino nastopov na modnih revijah in v oglasnih kampanjah, med drugim je bil tudi prvi moški maneken, ki je predstavil žensko spodnje perilo; nastopil je kot nevesta na reviji Jeana Paula Gaultiera, zaigral pa je tudi v filmu Sofie Coppola, priredbi male morske deklice.

22-letna srbska manekenka, ki je sedaj znana pod imenom Andreja, je razkrila, da je prvič izvedela za možnost operacije, ko je bila stara 13 let, ko je bila še v šoli. "Šla sem v knjižnico in vtipkala 'sprememba spola' v Google in moje življenje se je spremenilo. Rezultati iskanja so bili množični in obšel me je občutek olajšanja. Internet mi je dal občutek, da obstajajo besede, ki moje občutke lahko opišejo z medicinskimi pojmi. Sedaj je vsak dan novo razkritje. Počutim se boljše kot kdajkoli. Počutim se stoodstotno." Povedala je še, da želi svojo zgodbo deliti s svetom, ker se počuti odgovorno in upa, da bo s tem, ko je spregovorila o tej tematiki, slednja postala manj pereča in 'tabu'.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vprašanje, ki si ga je tekom življenja verjetno zastavila večina, ki se redno ali občasno rekreira.