Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Priljubljena igralka: "Porod je tako neverjeten, da sem želela postati dula!"

12. maj 2022 10:16
0

Oglasno sporočilo

"Mislila sem si, da je to najbolj neverjetna stvar, pri kateri sem kdajkoli sodelovala," je Amanda Seyfried povedala o porodni izkušnji.

36-letna zvezdnica filma The Dropout je v reviji Marie Claire Beauty Changemakers Issue povedala, da se je po tem, ko je sama postala mati, izšolala za dulo, da bi ženskam pomagala pri porodu. Seyfriedova ima z možem Thomasom Sadoskim, 46 let, petletno hčerko Nino in 19-mesečnega sina Thomasa.

"Rekla sem si: "To je najbolj neverjetna stvar, pri kateri sem kdajkoli sodelovala. Moram biti zraven za ženske; porod je neverjeten," je povedala o svoji izkušnji. "Veliko sem se pogovarjala s svojo doulo o tem, kaj je počela. Rekla sem si, da se to sliši kot najboljša stvar, in želela sem biti tam, ko bodo ženske rodile."

Zaradi naslednjih korakov, ki so vključevali pridobitev certifikatov, da bi bil postopek uraden, se ni premaknila naprej. "Boljša sem v fotografiranju in masiranju hrbta," je povedala.

Nominiranka za oskarja se je lotila tudi novega poslovnega podviga: s pomočjo prijateljev je začela izdelovati hišice za otroke. Hišice so izdelane iz trajnostnih materialov in so dovolj velike, da lahko otroci v njih stojijo. Seyfriedova in njeni prijatelji upajo, da bodo podjetje zagnali še letos.

"Zelo dobro se počutim, ko počnem stvari, ki so povsem zunaj moje cone udobja. Komaj čakam, da ustanovim podjetje," je dejala in dodala: "Prav tako si ne želim, da bi se nam to posrečilo. Ne bom obraz tega podjetja. Nisem oseba, ki se ukvarja z blagovnimi znamkami. Sem igralka."

PREBERITE TUDI: Amanda Seyfried novi obraz Givenchy dišave

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Izraz "osebni slog" je modni žargon, ki se pogosto pojavlja. Ampak kaj pravzaprav pomeni?