Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ali imate najredkejši tip osebnosti na svetu? Preverite

24. nov 2022 8:12
0

Oglasno sporočilo

Kakšna bi bila vaša reakcija? Naš um, duša in osebnost so redki kot zaklad in zavedanje, da imamo najbolj všečen in sočuten tip osebnosti, ni le veselo, ampak daje tudi občutek moči. Toda kateri tip osebnosti je tako redek?

INFJ: zaprtost vase, intuicija, čutenje in presoja. Ta tip osebnosti predstavlja manj kot 2% svetovnega prebivalstva! Po Myers-Briggsovem seznamu tipov je to najredkejši od vseh 16 tipov osebnosti. 

Ljudje, ki spadajo v to kategorijo, se počutijo, kot da so na različnih valovnih dolžinah kot drugi ljudje. Včasih imajo težave pri prepoznavanju svojega tipa osebnosti. Zaradi tega so lahko popolnoma zmedeni in izgubljeni, kar jih lahko še dodatno potegne v brezno krize identitete. Tukaj je nekaj stvari, ki jih ljudje s tem tipom osebnosti običajno počnejo ali čutijo.

Počutijo se izolirane od ostalih

Ljudje s tem tipom osebnosti se počutijo izolirane in drugačne od ostalih. Čutijo, da drugi ne morejo razumeti njihovih misli in občutkov. Težko se povežejo z drugimi ljudmi in obratno.

Dobri so v branju ljudi

Pri razumevanju namenov ljudi se zanašajo na svojo intuicijo. Zelo dobro znajo brati misli drugih. Njihova intuicija jim pomaga prodreti globoko v misli druge osebe in odkriti njene zapletene občutke.

Imajo zelo ozek družbeni krog

Ker se takšni ljudje težko družijo z ljudmi, se držijo le ozkega kroga prijateljev. Radi ostanejo posvečeni le ožji skupini ljudi, ki jih lahko razumejo in jim zaupajo. So zelo izbirčni, ko gre za izbiro svojih prijateljev.

Vse poskušajo izpopolniti

Ljudje, ki pripadajo temu osebnostnemu tipu, se običajno uvrščajo v skupine. In v tem procesu njihova potreba po doseganju popolnosti doseže visoko raven, s katere se je nemogoče vrniti. Obstajajo možnosti, da bodo obsedeni z idejo o popolnosti.

So zelo empatični

Takšni ljudje so zelo empatični. Vedno želijo pomagati ljudem. Imajo globoko empatijo in ne prenesejo, ko drugi nujno potrebujejo pomoč in jim niso na voljo.


Če imate te lastnosti v sebi, potem ste del skupnosti INFJ. Ker imate globoko empatično osebnost, ki je na splošno precej drugačna, vas ljudje ponavadi bolj opazijo. O vas oblikujejo različne predstave, ki jih je včasih težko razložiti.

PREBERITE TUDI: Osebnostne lastnosti ljudi, rojenih novembra, ki jih še ne veste

 

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.