Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ali čutite vpliv polne Lune?

19. apr 2019 8:01
0

Oglasno sporočilo

... napetost, nesreče, razdražljivost.  19. aprila je luna v znamenju tehtnice, kar pomeni, da bodo stvari postale precej čudne. Na plan lahko pridejo osebni konflikti.

PREBERITE TUDI: Jupiter bo v retrogradnem gibanju kar 4 mesece; kaj nam to prinaša?

 

Tokat bo polna luna vplivala na impulzivne misli in potrebo po takojšnji akciji, spremembi. Če vam tej potrebi ne bo uspelo zadostiti, se lahko počutite ujete. Na vas samih je, da najdete načine, kako podpreti navade in vzorce, ki podpirajo vašo rast in srečo. Zdaj je tudi čas, da očistite avto, organizirate finance, očistitie e-poštni predalnik.

To je sicer že druga polna luna letos v tehtnici – prva je bila v marcu in je odprla portal možnosti in sprememb. Od 20. marca nas je ta portal energije dvigoval in premikal na različne načine. Vodil nas je, da smo poiskali ravnovesje v svojemu življenju, da smo se vrnili v naš center in našli sebe, in zdaj v času aprilske polne lune se ta portal energije konča.

Zdaj, ko se portal približuje koncu, moramo pogledati še odnose v svojemu življenju in ugotoviti, kaj moramo izpustiti in kaj je treba premakniti. Medtem ko je bila prva polna luna v tehtnici namenjena iskanju ravnovesja, je bistvo te polne lune iskanje ravnovesja v odnosu z drugimi. Da bi to dosegli, moramo najprej razumeti in uresničiti našo lastno vrednost. Poglobite se vase, v ljubezen do sebe, kajti odnos s samim seboj je tisti, ki je najbolj pomemben. 

PREBERITE TUDI: Kako izbrati spomladansko obleko glede na nebesno znamenje

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 6 dnevi
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Deževni dnevi so večini ljudi prava nadloga, v resnici pa nas lahko marsičesa naučijo.