Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Alfa lastnosti pri ženskah, ki privlačijo moške

28. sep 2021 8:22
0

Oglasno sporočilo

... in je najboljša med vsemi. Ima določeno avro, ki izžareva moč in avtoriteto. In ta alfa kakovost lahko naredi žensko neustavljivo in seksi. Domneva, da moški ljubijo podrejene ženske, je popolnoma napačna, saj so moški radi v družbi dominantnih alfa žensk. Tu je nekaj alfa lastnosti, ki jih imajo moški radi pri ženskah.

Neodvisna ženska

Alfa ženska nikoli ne bo odvisna od nekoga, da bo svoje delo opravila. Dokončala bo svoje naloge in jih opravila sama, namesto da bi spraševala ljudi. Nikogar ne želi obremenjevati s svojimi potrebami, zato se s trdim delom, odločnostjo in motivacijo pripravi na najhujše.

Samospoštovanje

Nikoli ne morete nespoštovati alfa ženske in se ji izogniti. Poslala vam bo ustrezen odgovor in poskrbela, da ne boste nikoli več govorili ali naredili nič nespoštljivega do nje. Nikoli ne bo dopustila, da bi kdo z njo ravnal slabo in moški se mora potruditi, da dokaže svojo zvestobo takšni ženski.

Resnica

Ceni življenje po svojih načelih. Ne bo se umaknila s svoje poti, ker je zelo osredotočena na svoje življenje, odnose in resnico. Težko jo je odvrniti, ker bo hudo ljubila tiste, ki so ji dragi, toda bo največja sovražnica za tiste, ki so jo izdali.

Zvestoba

Je zelo zvesta oseba. Ne bo lagala po nepotrebnem, razen če gre za večji razlog. Zvesta je svojim bližnjim in pričakuje, da bodo zvesti tudi njej. Potrudila se bo, da bo podpirala in imela hrbet drugih ljudi, če bodo imeli v mislih najboljše namene.

PREBERITE TUDI: 20 razlik med fantom in pravim moškim

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kadar je Luna v znaku Tehtnice, je marsikaj mogoče. Tudi v ljubezni.