Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Aleja podaljšuje veliko praznovanje 3. rojstnega dne do 26. maja (prestavljen koncert!)

11. maj 2023 8:12
0

Oglasno sporočilo

Presenečajo vas s številnimi popusti trgovin in lokalov ter interaktivno nagradno igro. Z današnjim dnem se program dopolnjuje s številnimi aktivacijami, dogodki, delavnicami po nakupovalnem središču ALEJA. Veliki zaključek praznovanja bo z brezplačnim koncertom, ki je bil zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen na petek, 26. maja.

Kljub novemu terminu velikega koncerta pa ostaja nespremenjena odlična zasedba priznanih slovenskih glasbenikov, in sicer Nipke s skupino The Nipples, Nina Pušlar in Vlado Kreslin z Malimi Bogovi. Koncert bo potekal na zunanjem parkirišču pred ALEJO, svoje jeklene konjičke pa lahko parkirate v brezplačni parkirni hiši. Vsi koncerti so za obiskovalce popolnoma brezplačni.

Obiskovalci se boste od danes pa vse do petka popoldan lahko zabavali z LEJ-3 Fotoloopom in karikaturistom Borisom, jutri in to soboto popoldan pa vas bo razveselila maskota Happy s prijatelji. V soboto popoldan bo na osrednjem prireditvenem prostoru tudi interaktivna glasbena predstava Repki z raperjem Trkajem. Na edinstveni strehi ALEJA SKY pa boste v primeru lepega vremena lahko preizkusili napihljive krogle Body Zorbing in si ogledali tovarno milnih mehurčkov.

Poleg tega že lahko sodelujete v nagradni igri tako, da skenirate eno izmed QR kod, ki se nahajajo po vsej ALEJI. V žrebu se lahko potegujete za številne lepe nagrade, kot so električni skiro, ki ga podarja Big Bang, vikend vožnja z avtomobilom Volkswagen ID. Buzz za celotno družino, ki vam jo bo omogočil ID Hub ali pa darilne bone Desetak v vrednosti 300 evrov.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.