Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

8 lastnosti ljudi, rojenih januarja

21. jan 2019 10:12
0

Oglasno sporočilo

Ljudje, rojeni v prvem mesecu leta, so po nebesnem znamenju kozorogi ali vodnarji. So rojeni vodje in prevzemajo veliko odgovornosti, a znajo se tudi odlično zabavati in nasmejati druge.

PREBERITE TUDI: 7 dejstev o otrocih, rojenih februarja

1. Januarski ljudje so izredno zabavni

Ljudje, rojeni januarja, imajo naraven smisel za humor, sarkazem pa je njihovo drugo ime. Spoznajo se na šale in v njihovi družbi ni nikoli dolgčas, saj so zelo duhoviti.

2. So navdih drugim 

To je ena izmed najboljših lastnosti ljudi, ki so rojeni januarja: so tako karizmatični, da si vsi želijo biti kot oni. Njihova mentalna moč je velika, razmišljajo globoko, raziskujejo pravi pomen samega sebe. Znajo uporabiti svojo notranjo moč, da izničijo negativna čustva in jih nadomestijo s pozitivnimi. Njihova modrost in karizmatična osebnost jim pomagata doseči velike cilje. Imajo velik vpliv na življenja drugih ljudi, a včasih so napačno razumljeni kot pretirano ukazovalni. V resnici ne želijo igrati vodje kar tako, imajo pa veliko idej, ki so glavni vir zavisti pri drugih ljudeh.

3. Prevzamejo vso breme

Verjamejo, da so zmožni vsega, zato mnogo bremen in odgovornosti preložijo nase. Delno tiči razlog tudi v tem, da drugim ne zaupajo tako kot sebi. V življenju se včasih zato soočajo tudi z nesporazumi.

PREBERITE TUDI: 11 dejstev o ljudeh, rojenih septembra

4. So rojeni odrasli in s staranjem postajajo mladostni 

Ljudje, rojeni januarja, so mladi po srcu, znotraj pa so stare duše. Že zelo rano se obnašajo zelo zrelo in odraslo, a bolj, ko se starajo, bolj se počutijo mladostne; kot, da bi pri njih čas potekal obratno. Trdo garajo, da si lahko privoščijo udobno življenje, a ko to dosežejo, pričnejo uživati v življenju.

5. Fantastični ljubimci, ki težko izražajo čustva

Če ste v razmerju z nekom, ki je rojen januarja, potem veste, da 'januarčki' težko izrazijo svoja čustva. Za to potrebujejo čas. Ko pa vam uspe priti v njihovo cono udobja, potem so najboljši ljubimci, zelo erotični in romantični. V razmerju ne prenesejo drame, cenijo ljubezen in lojalnost.

6. Ne odzivajo se na neumnosti in neumne pripombe

Ko pride do neumnih vprašanj, imajo ljudje, rojeni januarja, najboljši odziv. Vedo, kako pokritizirati brez žaljenja ali pa pripombe in vprašanja preprosto ignorirajo. So tudi iskreni in ne da se jim igrati nekih iger; vse povejo direktno. 

7. Ko jim je dolgčas, počno čudne stvari

Ko ljudem, rojenim januarja, postane dolgčas, dobijo čudne ideje, lahko so zelo divji.  Radi se zabavajo in za to ne potrebujejo razloga.

8. Rojeni vodje

So rojeni vodje. Vedno se postavijo v ospredje in prevzamejo odgovornost. Imajo dobre sposobnosti. Imajo unikaten pogled na življenje in visoke standarde. Radi imajo inteligenco. Svojim prijateljem lahko odpustijo skoraj vse, če so le-ti nenavadni, inteligentni ali talentirani. Njihovi pogledi na svet se opirajo na ljubezen, dolžnost in družabno življenje, zato so včasih morda malo ekscentrični. Spoštujejo tradicijo in avtoriteto. Imajo visoke standarde, ne nujno pri materialnih stvareh, temveč pri ljudeh; cenijo iskrenost in direktnost. 

PREBERITE TUDI: 12 lastnosti ljudi, rojenih julija

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 23 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.