Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

7 zanimivih dejstev o otrocih, rojenih marca

1. mar 2023 10:25
0

Oglasno sporočilo

Glede na študije (in kanček astrologije, če verjamete v take stvari), je tukaj osem zanimivih lastnosti in dejstev, zaradi katerih so ljudje, rojeni v marcu, posebni.

Morda so nočne sove

Glede na študijo spanja, ki jo je objavila Nacionalna medicinska knjižnica, na spalne navade vpliva čas rojstva. Ugotovitve kažejo, da otroci, rojeni spomladi in poleti, ostajajo pokonci pozno v noč kot tisti, rojeni v zimskih mesecih, zaradi povečane fotoperiode neposredno po rojstvu, kar povzroči zakasnitev faze zaspanosti.

Marec je mesec sanjačev in junakov

Tisti, rojeni v znamenju rib, so karizmatični, ljubeči in velikodušni. Če imate otroka v znamenju rib, podprite njegovo brezmejno domišljijo z obilo iger pretvarjanja in ustvarjalnih priložnosti. 

Marčevski otroci imajo precej dober vid

Medtem ko imajo otroci, rojeni pozimi, na splošno najboljši vid, se je izkazalo, da imajo otroci, rojeni spomladi, boljši vid kot njihovi poletni prijatelji, je pokazala študija, ki je vključevala 300.000 kandidatov. Soavtor študije pojasnjuje: dojenčki, rojeni v poletnih mesecih, imajo 25-odstotno možnost, da postanejo kratkovidni. Razlog? Študija kaže, da bi lahko bil vzrok dolgotrajna izpostavljenost naravni svetlobi v zgodnjem življenju.

Marčevski otroci so romantični in duhovni

Rojeni v znamenju rib so idealni partnerji in prijatelji, ki jih bolj vodi intuicija kot struktura. Ponavadi so sočutni in imajo odprto srce, ki zlahka odpusti in pozabi. Imajo sposobnost, da se dotaknejo čustev svojih ljubljenih in so empatični, kar je velik plus v trenutkih konflikta.

PREBERITE TUDI: Spomladansko čiščenje: 50 stvari, ki se jih morate znebiti že danes

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.