Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

7 največjih poročnih trendov letošnjega leta

23. mar 2017 13:03
0

Oglasno sporočilo
Po tem, ko je bilo 'moderno' biti neporočen in le živeti skupaj, se poroke počasi vračajo. Tokrat v malce drugačnem slogu – predvsem je vse veliko bolj sproščeno, naravno: obleke, dekoracije, pričeske … Oglejte si 7 največjih trendov letošnjega leta.
 

Ogromni baloni

Modni so ogromni okrasni baloni, seveda v lepi beli barvi in okrašeni z zelenjem, kar deluje zelo prijeno in naravno. Včasih je z njimi prekrit tudi cel strop, sploh, če sicer ni ravno najlepši.
 

Zeleni šopki

Cvetje? Ah, kdo ga potrebuje! Morda ima s tem kaj opraviti barva leta 2017 Greenery, morda čedalje opaznejši trend 'nazaj k naravi', a letos bo veliko več dekoracij skoraj izključno iz zelenja in brez cvetov – vključno s poročnim šopkom!
 

Poročna ogrinjala

Poročna ogrinjala bodo letos zelo modna. Sicer ne velika, temveč majhna, lepo padajoča in elegantna, dolga največ do pasu. So idealna za malce hladnejše jutro ali večer.
 

Rahlo prosojne torte

Ne povsem obložene in ne povsem 'gole' bodo modne tudi torte bolj naravnega videza – takšne, kjer se skozi preliv vidi testo. Ustvarijo zelo domač in pristen vtis.
 

Minimalistične namizne dekoracije

Podobno kot torte bodo tudi mize bolj 'gole', saj je v modi preprosta, minimalistična eleganca. Videz surovega lesa, prekrit z naravnim lanenim prtom po sredini in šopkom zelenja je dih jemajoč.
 

Osebne ilustracije

S prihodom Etsyja, Instagrama in ostalih novosti digitalnega sveta se čedalje več parov odloča za zelo osebna, individualizirana vabila in ostale tiskovine, ki sodijo k poroki. Slike para; lokacije poroke; domačih živali … vse to bo na vabilih.
 

Preproste pričeske

Včasih je bilo treba na poročni dan 2 ali 3 ure sedeti zgolj pri frizerki, sedaj pa je veliko bolj preprosto, manj zahtevno in predvsem manj časa jemajoče. Neveste na 'veliki dan' ne želijo razmišljati o frizuri in to se bo kazalo tudi pri preprostih, sproščenih elegantnih pričeskah brez 'tone' laka za lase.
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo