Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

6 znakov, da se poročen moški zanima za vas

24. mar 2021 8:10
0

Oglasno sporočilo

Uživanje v njihovi družbi je lahko le do neke mere etično in včasih se lahko ti poročeni moški nehote zaljubijo v vas! Vendar je težko razumeti, ali imajo skriti motiv, ali se resnično zanimajo za vas. Glede na to vam predstavljamo 6 znakov, da je poročen moški pristen in resnično zaljubljen.

Pogosto vas pohvali

Čeprav se ta moški zaveda, da je poročen, bo vseeno poskušal pohvaliti vaš videz, stil in dosežke. Morda začne s popolnimi komplimenti in jih bo dajal še naprej, če jih boste dobro sprejeli. Tako boste dobili vtis, da poskuša zadržati vašo pozornost.

Razpravlja o zakonskem življenju

Če se moški poskuša pogovoriti o svojem zakonskem življenju in težavah z vami, potem obstaja velika verjetnost, da ga zanimate. To pomeni, da poskuša nakazati svojo nesrečo v zakonu tako, da vam namiguje, da vam je na voljo.

Vedno poskuša biti zraven vas

Ne glede na uro, datum ali kraj, on bo zraven. Po najboljših močeh vam bo poskušal pomagati, kadar potrebujete pomoč v katerem koli pogledu. Tak moški bo poskušal dati prednost vašim potrebam bolj kot svoji ženi. Globoko skrbi za vas, predvsem zato, ker se je morda ravno zaljubil!

Išče podobnosti med vama

Moški bo vedno poskušal izpostaviti lastnosti ali značilnosti, ki jih imate, ki so mu podobne. Odnosi zacvetijo, ko imata partnerja podobne interese, mnenja in poglede. 

Je v stalnem stiku

Tak moški bo našel nešteto načinov, kako ostati v stiku z vami. Med obema bosta vedno na voljo besedilna sporočila in klici. Lahko ga celo zaskrbi, če dlje časa ne odgovarjate na njegova sporočila. Nato vas bo poskušal kontaktirati na vse načine.

Prikaže vse dobre namene

Vaš občutek v črevesju bo pokazal, da so občutki tega človeka čisti in pristni in za vas. Opazili boste, da je očarljiv, viteški, spoštljiv do vseh vaših mnenj in pogledov. Nadalje vas bo spodbudil, da lovite svoje sanje, da ste drzni in srečni. Nihče ne želi biti dolgočasen, še posebej pred tistim, ki ga imate radi. Vse, kar ga zanima, je, da vam pokaže svojo najboljšo plat.

PREBERITE TUDI: 4 razlogi, zakaj je ostati v nesrečnem zakonu slabše kot ločitev

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?