Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

6 stvari, ki jih bo počel le, če vas resnično ljubi

20. jul 2020 18:11
0

Oglasno sporočilo

Vzgojeni so, da so močni in nepremagljivi varnostniki, na katere se prijatelji, družina in partnerji lahko zanesejo, ko jih pestijo bolečine ali nevarnost. Težko jim je biti ranljivi in odprti, zato velikokrat ženske mislimo, da nas nimajo dovolj radi. A pogosto temu ni tako, bodite le pazljive na teh 6 stvari, ki jih počne in če jih, potem mu pomenite vse na tem svetu, čeprav vam to ne pove velikokrat.

1. Spoštuje te, takšno kot si

V kulturi površne lepote v odnosov za enkratno uporabo, ko te moški resnično ljubi, ljubi celoto, ne le vaše lepote. Ljubi vas zasluži to, kar ste. Ljubi vaše napake kot tudi vaše vrline. Sporočite svoje odločitve in vas ne ovirajo pri njih.

2. Varuje vas

Človek se postavi med nevarnost in tisto, kar ljubi. Ščiti vas ne le pred fizičnimi poškodbami, temveč tudi pred čustvenimi travmami. Vedno je pozoren in vedno na straži, pripravljen je v trenutku, da vam bo stopil na proti. 

3. Upošteva vaše mnenje

Ko vas moški ljubi, je vaše mnenja zanj pomembno. To, kar mislite o njem, je zelo pomembno. Kaj menite o političnih, verskih ali poslovnih zadevah, mu je pomembno. Kaj mislite, da bi morala postoriti v hiši, je zanj pomembno. Vaša mnenja o vseh velikih in majhnih stvareh so mu pomembna.

4. Zapomni si

Zapomni si stvari, kot so vaša najljubša barva, katera kava vam je všeč, ali katere vrste knjig berete. Spomi se, ker ste mu pomembni. Lahko se vam zdi nepomembno, toda zanj ste vi središče njegovega sveta. On je vaš največji oboževalec in spomnite se, kako vam je všeč, da vam prinese vašo najljubšo cvetlico.

PREBERITE TUDI: 5 stvari, ki jih počnejo ženske in ki moške spravljajo ob živce

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Predlagamo vam 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.