Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

6 navad žensk, ki so izjemno samozavestne

7. sep 2020 9:27
0

Oglasno sporočilo

... samo svoje notranje vrednosti, ampak se zdi, da jo imajo, kjerkoli že so in s kom so.  In vse to počnejo, medtem ko se zdi, da se skoraj nič ne trudijo. Torej želite biti ena izmed njih? Samozavestne ženske nimajo posebnih lastnosti, ampak preprosto sledijo svojim navadam, da si izboljšajo svojo samopodobo in samozavest. Poglejmo, katere navade to so.

1. Sprejmejo neuspeh

Strah pred neuspehom marsikomu preprečuje, da bi izkoristil priložnosti - ne pa tudi ženskam, ki imajo zaupanje in upanje. Samozavestne ženske iščejo priložnosti, da se premaknejo in vidijo kakršne koli "pomanjkljivosti", ki jih želijo, le kot odskočno desko. Vedo, da jih bo neuspeh pripeljal še dlje.

2. Načrtujejo

Samozavestne ženske nimajo samo samozavestnih ambicij - ampak imajo tudi določene korake za njihovo uresničitev. Ti samozavestni ljudje ukrepajo in vedo, kaj hočejo, in imajo načrt, kako pridejo tja.

3. Komunicirajte učinkovito

Sposobnost povezovanja z drugimi je sposobnost, ki bi jo morali imeti vsi, in samozavestne ženske so živi dokaz tega v vsakem scenariju. Udobno se spopadejo z večino socialnih situacij, predvsem zato, ker jih zanima več o različnih temah, in so dovolj samozavestne, da bodo lahko nadaljevale razpravo. Skupaj z njihovo radovednostjo in občutkom začudenja je njihovo učinkovito komuniciranje enostavno zanje, ker poslušajo in se učijo, ne da bi se pojavile misli o negotovosti.

4. Ne iščite pozornosti

Ženske z največ samozavesti so mojstrice pozornosti. Če so pozorne na dosežke, zlahka preusmerijo pozornost na vse tiste, ki so se trudili, da bi jim pomagali priti tja. Ne želijo ali potrebujejo priznanja ali potrditve, ker že imajo lastno vrednost, ki že prihaja od znotraj. Če menite, da potrebujete pozornost? Vprašajte se, kaj v resnici imate od tega? Včasih je pohvala, ki jo iščemo, pogosto tisto, kar moramo slišati od sebe!

5. Ne bojte se prositi za pomoč

Ljudje, ki so samozavestni, se ne zdijo šibki ali neizobraženi, če prosijo za podporo drugih. Poznajo svoje omejitve in pomanjkljivosti in vrzeli poskušajo zapolniti z nekom drugim, ki lahko pomaga. Vedo tudi, da je to popoln način za izboljšanje zavedanja, če jim pri tem primanjkuje izkušenj.

6. Recite "da" šele, ko to resnično mislite

'Ne' je težko reči za marsikoga, za zelo močne ženske pa ne.  Ne samo, da jim pomaga, da so še bolj samozavestne glede tega, kako živijo svoje življenje, ko rečejo ne, v resnici to mislijo. Kateri je najboljši način za doseganje zdravega ravnovesja vaših potreb glede na želje drugih ljudi? Poskusite si rezervirati da samo za to, kar želite početi. In če ste obtičali na težkem mestu? Ne odzivajte se takoj, premislite in prosite za čas, da odgovorite. S tem boste tudi pridobili spoštovanje!

PREBERITE TUDI: 10 skrivnosti žensk, ki so vedno videti urejene

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Plašči, ki izgledajo, kot da so narejeni iz vaše najljubše, mehke puhaste odeje, postajajo velik trend.