Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

6 lastnosti sebičnih ljudi

10. dec 2021 8:19
0

Oglasno sporočilo

... poskrbijo, da se počutite zelo slabo, ker niste izpolnili njihovih pričakovanj. Iščejo načine, kako spodkopati vaše sposobnosti, da bodo oni boljši. Če se želite izogibati takšnim ljudem, je pomembno, da jih prepoznate, in tukaj je nekaj osebnostnih lastnosti sebičnih ljudi, ki vam bodo pri tem pomagale.

Ne bodo držali obljub

Egoistična oseba ne bo nikoli izpolnila svojih obljub. Zatekli se bodo le k lažnim obljubam, da bi dobili vašo odobritev za nekaj stvari. Izpolnjevanje obljub je zanje prevelika preizkušnja.

Umaknili se bodo

Ena od glavnih značilnosti sebične osebe je, da se odmika od izjave, ki jo je povedala sama, ko ji to koristi. Kar govorijo in na koncu naredijo, je povsem drugače.

Ne bodo tam, ko jih boste potrebovali

Ko bodo potrebovali vašo pomoč, bodo vedno naokoli, dokler se ne odločite, da jim boste pomagali. Ko pa pridete na vrsto vi, bodo izginili, ker nimajo namena pomagati ali karkoli drugega. Dali bodo izgovore.

Z vami bodo zaradi svoje koristi

Sebični ljudje nikoli ne ostanejo z ljudmi zaradi duševnih ali čustvenih povezav. Ne morejo oblikovati močne vezi, če v tem ne vidijo neke koristi. Vse, kar iščejo pri človeku, je tisto, kar lahko od njega pridobijo. In šele takrat bodo napredovali v odnosu ali prijateljstvu.

Ponosni so

Sebični ljudje se zelo radi hvalijo. So pompozni, egoistični in samovšečni. Želijo, da je vsa pozornost namenjena njem, kadar koli vstopijo na zabavo ali v sobo. Naredili bodo vse, da bi preusmerili univerzalno pozornost z drugih nase in to ni znak prijazne osebe.

So zavistni

Zelo so ljubosumni na nekoga, ki mu gre bolje od njih. To osebo bodo celo zabodli v hrbet. Sebični ljudje postanejo zelo nesramni do tistih, ki so veliko boljši od njih, vendar ne bodo storili ničesar, da bi delali več ali prevzeli odgovornosti. Obsojali bodo druge in jim celo zaželeli nesrečo.

PREBERITE TUDI: To je 5 najbolj dramatičnih znakov zodiaka

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate je nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto.