Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 zvezdnikov je razkrilo, kako so porabili svojo prvo plačo

31. mar 2022 8:16
0

Oglasno sporočilo

... porabili svojo prvo plačo? To je vprašanje, na katerega so morali odgovoriti tudi številni zvezdniki, ko so dobili prvo službo.

1. Nicole Kidman

Prvi nakup superzvezdnice Nicole Kidman se morda zdi nepomemben, vendar je bil takrat velika stvar. Svojo prvo plačo je porabila za nakup pralnega stroja za mamo in očeta. Prva stvar, ki jo je kupila zase, pa so bili škornji. Pravi, da so bili najboljši škornji, kar jih je kdaj videla.

2. Kelly Rowland

Kelly Rowland je zaslovela pri 17 letih kot del skupine Destiny's Child. In eno svojih prvih plač je porabila za nakup živil – natančneje, vse, kar je njena mama vedno rekla, da je bilo predrago, ko je bila otrok. Hrano je uporabila za veliko zabavo v svoji hiši in vsi so pojedli vse. Povedala je, da tega ne bo nikoli pozabila, ker je bilo zabavno in dobro se je počutila, da je lahko sama financirala kaj takega.

3. Johnny Depp

Johnny Depp je svojo prvo plačo porabil za nakup hiše za svojo mamo. Pravzaprav ji je kupil farmo konj blizu Lexingtona v Kentuckyju. Depp se spominja, da je njegova mama prihajala domov iz dvojnih izmen kot strežnica, in ji je masiral noge, ko je preštevala svoje napitnine. Po hiši je bil njegov prvi nakup zase Harley-Davidson iz leta 1940, ki ga ima še danes.

4. Rami Malek

Rami Malek je zdaj hollywoodski zvezdnik, a se je na začetku težko preživljal. Živel je v New Yorku, ko mu je zmanjkalo financ, se je vrnil v Los Angeles. Pravzaprav se je nameraval preusmeriti v nepremičnine, ko je dobil svojo prvo službo pri Gilmore Girls. Svojo prvo plačo je porabil za nakup kavomata.

5. Jennifer Lopez

Edina stvar, ki jo potrebujete v LA-ju, je avto. In prav to je J. Lo kupila s svojo prvo redno plačo. Na vsako avdicijo se je vozila v stari Hondi, a je s svojo prvo plačo kupila Mercedesa. Spominja se, da je jokala v prodajalni.

PREBERITE TUDI: Zvezdniki, za katere nismo pričakovali, da bodo leta 2022 dopolnili 50 let

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.