Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 zvezdnic, ki se starajo, a so odločno proti lepotnim operacijam

4. maj 2020 8:08
0

Oglasno sporočilo

... nič narobe, je vseeno lepo videti, da še obstajajo lepe ženske, ki se graciozno starajo. Mnoge zvezdnice se po 50-em letu namreč odločijo za drastične lepotne posege, ki pa jih velikokrat iznakazijo in ne polepšajo. Pa ne zaradi tega, ker bi lepotni kirurg slabo opravil svoje delo, ampak zato, ker same ne znajo odnehati. Poglejmo, katere zvezdnice v zrelih letih pa odločno nasprotujejo lepotnim operacijam in so kljub temu videti čudovite.

1. SHARON STONE

Svetlolasa igralka odlično skriva svoja leta, a ne z lepotnimi operacijami. Zdravo se prehranjuje, veliko telovadi in to je njen recept za počasno staranje. Priznajte, da dobro skriva svojih 60 let.

2. BROOKE SHIELDS

Model in igralka, ki bo v tem mesecu stara 54 let, je še vedno zelo mladostna. Priznala je, da je botoks sicer že poskusila, a ji ni ustrezal. Lepotnih operacij pa naj bi se bala, zato se jim bo tudi v prihodnosti izogibala.

3. JODIE FOSTER

Jodie Foster ima pri svojih 56-ih letih precej gub, a kot pravi sama, se jih ne boji. Je odločno proti lepotnim operacijam.

4. ANDIE MACDOWELL

60-letna Andie skrbi za svoje zdravje, kožo in je prepričana, da plastične kirurga ne bo potrebovala.

5. JULIANNE MOORE

58-letna igralka se ne zmeni za staranje in tudi ne razmišlja o lepotnih popravkih, s svojim telesom in izgledom je zelo zadovoljna. Skrbi za lepo kožo in redno obiskuje jogo, kar zagotovo vpliva na to, da se stara počasneje.

PREBERITE TUDI: 5 vsakdanjih navad, ki povzročijo hitrejše staranje

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Konični proteini, ki se nahajajo v "cepivu" za Covid, potujejo z mesta injiciranja po telesu in lahko povzročijo poškodbe organov.