Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 znakov, da ste se ustalili z moškim, ki ni za vas

21. jun 2021 8:14
0

Oglasno sporočilo

Poleg tega, ko sta dve osebi že nekaj časa v razmerju, se bo kmalu začela razprava, da bi se ustalili. Čeprav je to velik in fantastičen korak, se velikokrat ljudje ne zavedajo, da oseba, s katero se mislijo poročiti, ni prava za njih. Tukaj je 5 znakov, da ste se ustalili z moškim, ki ni pravi za vas.

Z njimi se nikoli ne strinjate

Ideja, da je komunikacija ključnega pomena za zdrav odnos, je izjemno resnična. Partnerju morate biti sposobni izraziti svoje želje, potrebe, misli in občutke. In včasih se boste tudi o teh stvareh prepirali. Če pa se s partnerjem nikoli ne strinjate, lahko to kaže na to, da ste sprejeli svojo usodo in ste z moškim, ki ni pravi za vas.

Več časa preživite s prijatelji kot z njim

Če ste v zdravem razmerju, najdete ravnovesje med preživljanjem časa s svojim fantom in prijatelji. Če večino časa preživite s svojimi prijatelji in se izogibate svojemu fantu, to ni dober signal.

Razmišljate, da bi ga prevarali

Varanje partnerja ni nikoli velik znak zavzete, dolgotrajne zveze. Če ste partnerja varali ali če razmišljate o tem, je to znak, da ne želite preživeti preostalega življenja z njim.

Zamišljate si, da bi spoznali nekoga novega

Če nenehno sanjarite o srečanju s svojim očarljivim princem, je to rdeč signal. Če vsak drugi fant, ki ga spoznate, postane del vaše domišljije, potem vaš partner ni "tisti" za vas.

Ljubosumni ste na odnose svojih prijateljev

Misliti, da je vsak odnos okoli vas popoln in ne razumete zakaj vaš ni. Če vaš v primerjavi z ostalimi resno bledi, je to morda zato, ker niste s pravo osebo.

PREBERITE TUDI: Nezvestoba: največje izdajstvo s strani partnerja

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ličenje bi moralo biti v sodobnem svetu za vsako urejeno žensko nekaj tako osnovnega, kot je vzdrževanje higiene.