Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 zavajajočih prepričanj o odnosih, ki vam lahko škodujejo

22. mar 2021 8:05
0

Oglasno sporočilo

... romantizirajo nekatere stvari o ljubezni, ki sploh niso dobre. Zavajajoča prepričanja o odnosih vam bodo samo uničila izkušnjo odnosa in vas ne bodo pripravila na to, kar prihaja. Tu je nekaj vzorcev odnosov, ki jih morate nehati romantizirati.

Ljubosumje je nekaj pozitivnega

Pogosto vidite ljubosumje kot znak, da je oseba brezupno zaljubljena. Če je vaš partner ljubosumen na vašega bivšega ali moške prijatelje, si morda mislite: "Ta fant mora biti tako zaljubljen." Morda se vam celo zdi laskavo, da se vaš moški boji, da vas ne bi izgubil in želi vso vašo pozornost nase. No, ljubosumje je lahko potencialno nevarno in v tem ni nič romantičnega. Še preden boste sploh vedeli, boste ujeti v strupeno zvezo s kontrolnim čudakom. Namesto da bi vam laskalo, se boste počutili zadušene.

Slabi fantje postanejo dobri

To je še ena stvar, ki jo ljudje nenehno romantizirajo v naši kulturi. Namesto da bi se negativec spremenil v prijaznega moškega, je bolj verjetno, da boste na koncu dobili zlorabo, odvisnika od mamil ali nezrelega fanta, ki noče odrasti.

Moški so čustveno nedosegljivi

To bi res radi verjeli, resnica pa je, da vaša ljubezen človeka ne more spremeniti. Namesto da bi romantizirali čustveno nedosegljive moške, pobegnite od njih, kolikor je le mogoče. Večina moških, ki se imenujejo čustveno nedosegljivi, je pravzaprav samo farsa. Nikoli se ne bodo zavezali in se zavestno nočejo navezati na drugo osebo. Vaša prizadevanja, da bi jim odprli srce za ljubezen, bodo zaman.

Neupoštevanje meja

Velikokrat ste morda videli moškega, ki je preveč vztrajen pri preganjanju ženske, ki mu je res všeč. Kljub temu, da ga je večkrat zavrnila, on nadaljuje. In večina vas romantizira ta vzorec. Ampak veste, kaj je romantično? Spoštovanje meja in želja drugih ljudi. Vaše resnično življenje ni film, v katerem se bodo stvari močno spremenile. In v resničnem življenju "ne" pogosto pomeni "ne".

Ljubezen je dovolj

Ko si mlad, domnevaš, da je ljubezen dovolj in ima moč premagati vse. Pravljice, romani in romantične poteze so vas naučile tega. Včasih je to edina stvar, ki jo iščete pri moškem. Za vas ni pomembno nič drugega kot ljubezen. Toda resnica je drugačna. Pomembne bodo še druge stvari, kot so spoštovanje, zdrava komunikacija, podobni pogledi na svet, kompromisi itd. Ljubezen je le temelj, vse bo delovalo le, če bosta obe strani vložili enako trdo delo in trud.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Aktualno dogajanje pa je vplivalo tudi na to, kakšne so poroke in, jasno, kakšne obleke izberejo neveste.