Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 zabavnih stvari, ki jih lahko počnete v času 'karantene'

23. mar 2020 9:20
0

Oglasno sporočilo

... 'martinčkanje' in vso delo na vrtu, v okolici hiše, sprehode in pohode na bližnje hribe, je pred nami pravi izziv, kaj bomo počeli v zavetju našega doma, da nam ne bo prehitro dolgčas. Predstavljamo vam nekaj zabavnih idej, kako si krajšati čas v samoizolaciji, ki nam je bila zaradi širjenja bolezni COVID-19 odrejena.

1. Naučite se nekaj novega

Na spletu se lahko naučite karkoli - novega jezika, nove ročne spretnosti, veščine, lahko opravite celo kakšen spletni tečaj, ki bo pripomogel k temu, da se boste počutili produktivni.

2. Preberite knjigo

Mnogi od nas nimajo čaza za branje v normalnem življenju. Ta čas, ki ga imate sedaj na pretek, izkoristite za branje knjig. Lahko zopet preberete vašo najljubšo knjigo, nekaj kar ste želeli prebrati, ali pa novo knjigo, ki jo lahko naročite preko spleta.

3. Poskusite vadbo na spletu

Na spletu lahko najdete nešteto videov z vadbo, če ste vedno odlašali, da nimate dovolj časa za te stvari, ga sedaj imate. Telo vam bo hvaležno in tudi sami se boste bolje počutili.

4. Organizirajte svojo omaro

Zimske stvari bo počasi potrebno pospraviti in na plan prinesti spomladanska oblačila. Kdaj ste nazadnje pregledali vsa oblačila in izločili iz omare tistih, ki jih verjetno nikoli več v življenju ne boste oblekli?

5. Igrajte družabne igre

Kdaj ste se nazadnje spomnili na otroka v sebi? Igranje družabnih iger je zabavno in še sprosti vas, kar pa v tem času še kako zelo potrebujemo. Če ste v izolaciji sami, igrajte družabne igre preko spleta. Ogromno jih je.

PREBERITE TUDI: Kako prevetriti svoje omare?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?