Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 stvari, ki naj ostanejo vaša skrivnost

29. nov 2021 8:20
0

Oglasno sporočilo

Ni treba vsega povedati naglas in deliti z vsemi. V življenju je nekaj stvari, ki jih je treba skriti pred svetom okoli sebe in ne, ne gre za zaupanje. Tukaj je seznam petih  stvari, ki naj ostanejo skrivnost. Ko boste razumeli ta seznam, boste tudi sami opazili razliko v svojem življenju.

Težave s partnerjem

On ali ona ima te navade, strahove, karkoli, tega ne delite z ljudmi. Je med vami in vašim partnerjem. Njene ali njegove skrivnosti sploh niso vaše, da jih delite. Tudi po razpadu ima večina ljudi nagnjenost, da slabo govori o svojem bivšem ... to ni lepo.

Vaši cilji

Večina nas ima določene cilje v življenju, določene stvari, ki jih želimo doseči. Najbolje je, da jih nastavite, delate na njih in jih ne delite z nikomer, dokler jih ne dosežete. Kajti v primeru, da se vam zdi kaj drugega bolj zanimivo in nehate delati na ciljih, vas bodo ljudje začeli spraševati in se boste morali zagovarjati, to pomeni, da se boste slabo počutili.

Naznanjate svoja dobra dela

Dejansko je zelo plitko, ko ljudje to počnejo. Če ste za nekoga naredili nekaj dobrega, to zadržite zase, še posebej, ko gre za dobrodelno delo. Če se boste hvalili s tem, kar ste storili, bodo ljudje zavijali z očmi in to je to. Naj drugi govorijo o vas, vas občudujejo, ko vidijo rezultate. Bodite skromni.

Vaš bančni račun in stanje

Če ne drugega, zaradi lastne varnosti, ne govorite o tem, koliko denarja imate.

Vaše slabosti

Vsak ima tisto eno stvar, ki je njegova slabost ali se česa boji. Vendar jih ne smete deliti z drugimi, saj imajo nekateri zlobni ljudje to navado, da to uporabljajo proti vam. Samozavestno se soočite s svojimi strahovi, ne glede na to, kako majhni ali ogromni so.

PREBERITE TUDI: Tem nebesnim znamenjem raje ne zaupajte svojih skrivnosti

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kot celota se dobro počutimo le, če smo urejene kot celota – torej na to vpliva tudi izbira spodnjega perila.