Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 stvari, ki jih morate še danes povedati svojemu bratu/sestri

14. maj 2020 9:25
0

Oglasno sporočilo

Kljub temu da ste verjetno s svojimi sorojenci preživeli veliko časa v otroštvu in najstniških letih, verjetno še obstaja ogromno stvari, ki jih o njih ne veste. Z odraščanjem se tudi odnosi med družino krhajo, ampak tega ne smete dopustiti. Ocenite, kaj je v življenju resnično pomembno in premislite, s katerimi prijaznimi besedami boste naslednjič pozdravili svojega brata ali sestro. Okrepite vaš odnos in postanite zopet prijatelji. Družina je tista, ki vam bo v najtežjih trenutkih v življenju vedno stala ob strani, je steber na katerega se lahko vedno naslonite, a ne jemljite je za samoumevno.

1. "To mi je res všeč pri tebi"

Vaš brat oz. sestra verjetno ve, da vam je mar za njih in da jih imate radi, ampak kdaj ste jim nazadnje to dejansko povedali? Verjetno vas bodo čudno pogledali, če jim izkažete ljubezen, ampak to lahko storite tudi popolnoma diskretno - s tem, da jim poveste, kaj vam je všeč na njih.

2. "Res rad/a to počnem s tabo"

Povejte jim, kaj radi počnete z njimi, pa čeprav je to samo klepet ob kavi in se dogovorite za naslednje srečanje. To bo po mnenju strokovnjakov okrepilo vaš odnos.

3. "Oprostim ti"

Vsi gojimo določene zamere do svojih sorojencev, nekateri celo iz otroštva. Čas je, da pustite preteklost za seboj in se osredotočite na prihodnost. 

4. "Lahko mi zaupaš"

Tudi če mislimo, da vemo vse o svojih sorojencih, verjetno obstajajo stvari, ki vam jih niso povedali, bodisi o njihovem življenju, njihovih izkušnjah v odraščanju, ali zgolj o njihovem pogledu na svet. Dajte jim občutek, da lahko z vami delijo karkoli, tudi potencialno škodljive skrivnosti in se držite tega, da bo vse ostalo med vama.

5. "Kako lahko pomagam"

Čeprav se morda zdi, da vaš brat ali sestra ne potrebuje vaše pomoči, jo včasih prekleto potrebuje, le sram jo/ga je prositi zanjo. Ponudite se sami.

PREBERITE TUDI: Vloga družine za posameznika

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstajajo modni trendi, ki pridejo in gredo. In obstaja večna klasika, ki je neminljiva in ženstvena. Nezgrešljiv nakup.