Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 razlogov, zakaj vam ni do spolnosti

21. feb 2022 8:03
0

Oglasno sporočilo

... ker imajo negativen učinek, ne da bi se tega sploh zavedali.

Prevelika uporaba telefona

V današnjem času smo ves čas na telefonu. To nas tako navduši, da ob vsakem obvestilu ali zvoku želimo videti, kdo je kaj poslal. Tako smo zaposleni s tem in zna biti tako zanimivo, da tudi ne najdemo časa za spolnost. Najboljši način je, da ga po določenem času odstranite iz dosega rok in utišate.

Pustite stresu, da vas obvladuje

V vašem življenju bo vedno prisoten takšen ali drugačen stres, a dajati mu prednost pred spolnostjo je velika napaka. Naučiti se morate umetnosti uravnoteženja svojega življenja. To zahteva čas, vendar je mogoče. Ne razpadajte, ostanite mirni in dajte spolnosti pomembnost, ker je sestavni del vašega odnosa.

Vadba

Vadba izboljša naše razpoloženje, pomaga povečati pretok krvi in ​​sprošča hormone dobrega počutja. Pomaga nam tudi pri ohranjanju kondicije, tako da lahko tudi v postelji delujete bolje. Če ne vadite, obstaja verjetnost, da vam tudi do spolnosti ne bo.

Z velikimi pričakovanji

Poljubljanje, predigra, neresnični prizori in orgazmi lahko močno vplivajo na vaše spolno življenje. V trenutku, ko zabrišete črte in domnevate, da je spolnost tisto, kar vidite na zaslonu, naredite veliko napako. Nerealna pričakovanja vas zlahka odvrnejo. Namesto tega sledite svojim občutkom.

Depresija

Če ste v depresiji, duševno in čustveno žalostni, je to lahko glavni razlog, zakaj se izogibate spolnosti. Depresija vpliva na vašo samozavest, povzroča fizično utrujenost in znižuje vaš libido. Lahko povzroči tudi anorgazmijo, stanje, ko imate težave pri doseganju orgazma.

PREBERITE TUDI: 5 težav v spolnosti, s katerimi se pari srečujejo, a o njih nikoli ne govorijo

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate je nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto.