Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 razlogov, zakaj je pomembno, da nosite lepo spodnje perilo (tudi, če niste v zvezi)

12. feb 2019 10:12
0

Oglasno sporočilo

Morda na izbiro spodnjega perila ne polagate veliko pozornosti (razen za posebne priložnosti), ker na zunaj ni vidno. To je že res, vendar izbira spodnjega perila lahko vpliva na vaše počutje.

PREBERITE TUDI: Najdražje spodnje perilo na svetu?

Lepo spodnje perilo namreč ni namenjeno le zapeljevanju svojega partnerja, temveč ima mnogo večji pomen. Lepo spodnje perilo predstavlja moč in strast in pomaga pri večji samozavesti. Z lepim spodnjim perilom se boste namreč dobro počutile v svoji koži.

1. Počutite se privlačnejše

Lepo spodnje perilo vam pomaga pri samopodobi in vam poveča samozavest. Z barvami in čipkami po vaši izbiri se boste počutile še lepše. Ni treba, da izberete neudobno 'plastično' spodnje perilo. Izberite udobno, kakovostno in vam všečno spodnje perilo. Lahko je nežno, lahko je zapeljivo, pomembno je, da je všeč vam.

2. Dobite svojo moč

Biti ženska, je velik privilegij. Lepo, ženstveno spodnje perilo vam pomaga občutiti še več ženske moči.

3. Udobje je pomembno

Pomembno je tudi, da je perilo kakovostno in udobno. Dandanes so na voljo udobni nedrčki in spodnje hlačke, ki hkrati pomagajo, da je vse na svojem mestu, zaradi česar se boste počutile še bolje.

4. Počutile se boste urejene

Zjutraj si namesto razvlečenega in starega nedrčka in spodnjih hlač nadenite lepo perilo in ugotovile boste, da se tako počutite veliko bolj urejene, pa čeprav se ti kosi oblačil skrivajo pod obleko. 

5. Popestritev razmerja

Zapeljivo spodnje perilo lahko začini razmerje. Če ste s partnerjem v postelji malo zaspala, potem ga presenetite z novim spodnjim perilom in učinek bo zagotovljen. 

PREBERITE TUDI: Zapeljivo spodnje perilo ni edini način za ženstveno počutje na Valentinovo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sedaj ko je minilo že kar nekaj časa od začetka epidemije, lahko bolj v miru, trezno in odgovorno in bolj od daleč pogledamo na vso situacijo. Izkazalo se je, da so bili epidemiološki modeli za covid-19 napačni.