Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 pogovorov, ki bi jih moral imeti vsak par; okrepili bodo vajin odnos

15. jun 2023 8:15
0

Oglasno sporočilo

To so večinoma trenutki, ko ste bili prizadeti in ste rekli, da ste v redu, ali podobne situacije, o katerih ste se odločili. Zavedajte se, da nobeno razmerje ni popolno in da bodo vedno stvari, ki jih je treba urediti.

Obstajajo določeni pogovori, ki vam bodo pomagali zgraditi zdrav odnos, tako da vam nikoli več ne bo treba zamolčati stvari.

Tukaj je pet pogovorov, ki bi jih moral imeti vsak par:

1. "Kam gre najin odnos?"

Če želite predan odnos in se oseba, s katero ste, želi samo zabavati, bi se morali o tem pogovoriti. Čeprav je prekinitev zveze in nadaljevanje lahko boleča izkušnja, boste vsaj vedeli, da ste naredili vse, kar ste lahko, da bi razmerje trajalo.

2. "Tako se počutim"

Vzpostavite uspešen odnos z odkritimi in stalnimi pogovori o individualnih potrebah. Če ugotovite, da so nekatere potrebe med seboj v nasprotju, na primer razlike v potrebah po čustveni bližini in intimnosti, se pogovorite. Ugotovite, kje ste lahko prilagodljivi in ​​kje ne.

3. "Kako to plačava?"

Finance so tema, ki se je mnogi izogibajo. Vendar se bo po enem delu odnosa moral zgoditi ta pogovor. Pogovorite se o razdelitvi stroškov. Opišite proračune, dolgove in varčevalne cilje.

4. "Kakšno življenje si predstavljaš?"

Za nekatere ljudi je cilj lastna hiša, otroci, tradicionalni zakon in mirno življenje. Vendar vsi ne mislijo tako. Pogovorite se o tem, kako se vidi v prihodnosti in ali se njegov načrt ujema z vašim.

5. "O intimnosti"

Ne gre za to, kako pogosto imate odnos, ampak vrsto odnosa, ki ga želite imeti. Gre bolj za to, kako radi se vas dotikajo, kaj vas vzburja in stvari, ki vas zanimajo ali želite raziskati. In čeprav morda ne želimo, da bi se naši partnerji počutili slabo zaradi tega, kar v spalnici ne deluje, pretvarjanje in prilagajanje, da ne bi prizadeli ega, dejansko škodi razmerju. 

PREBERITE TUDI: To so napake, s katerimi ubijete razpoloženje za pogovor

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zaradi visoke cene in priljubljenosti je oljčno olje pogosto predmet goljufij na različnih stopnjah predelave, pakiranja in distribucije.