Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 parov znakov zodiaka, ki imajo v razmerju največ konfliktov

20. apr 2023 8:15
0

Oglasno sporočilo

... spadate med znake zodiake, ki se najbolj prepirajo?

Ljubezen je kot bojno polje in na področju astrologije so nekatera horoskopska znamenja rojeni borci. Ne gre za to, da nista združljiva, vendar lahko njune lastnosti in osebnosti povzročijo trenja, poleg tega ju ni strah zagovarjati tisto, v kar verjameta.

1. Strelec – Kozorog

Strelec in kozorog sta dve znamenji, ki se prepirata zaradi temeljnih osebnostnih razlik. Strelci so znani po svojem svobodnem duhu, pustolovski naravi in ​​ljubezni do tveganja. Medtem ko so Kozorogi znani po svoji disciplinirani in praktični naravi, raje izberejo varno in zanesljivo pot.

2. Rak – Vodnar

Vodnar in rak; znaka zodiaka, ki sta rojena borca! Ti dve znamenji ne bi mogli biti bolj različni. Vodnarji so kot divji žrebci, ki jih ni mogoče ukrotiti. So neodvisni in uporniški. Medtem pa so raki kot zvesti spremljevalci, ki vas spremljajo povsod. So čustveni in občutljivi ter hrepenijo po stabilnosti in varnosti.

3. Oven – Ribi

Oven in ribi sta kot vžigalica v astrološkem peklu. Ovni so impulzivni, ognjeviti in hitijo v vse z glavo naprej, medtem ko so ribe prizemljene, občutljive in hrepenijo po globokih čustvenih povezavah.

4. Lev – Tehtnica

Ko gre za prepir v razmerju, lev in tehtnica prevzameta prvo mesto. Ti dve znamenji sta kot ogenj in zrak, imata zelo različne pristope do življenja in odnosov.

Levi so impulzivni in vzkipljivi, medtem ko so tehtnice mirne in se rade izogibajo konfliktom. To ustvari recept za dramo in napetost, in lahko se prepirata zaradi najmanjših stvari.

5. Dvojčka – Bik

Dvojčka in bik sta dve znamenji, ki se najbolj borita, ko gre za komunikacijo in zanesljivost. Bik ceni zaupanje in zanesljivost, medtem ko je dvojček nagnjen k drami in je vedno v naglici.

To lahko povzroči frustracije za bika, ki si vzame čas, da se odpre in se raje premika počasneje. Nasprotno pa lahko dvojčkova hitra narava povzroči, da se bik počuti, kot da je zapuščen.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 17. do 23. april 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo