Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 nasvetov za hitro čiščenje hladilnika

11. nov 2021 9:31
0

Oglasno sporočilo

... čiščenja, ni nikomur preveč všeč. Če vam povemo, da lahko hitro očistite hladilnik, nam boste verjeli? V nadaljevanju vam predstavljamo 20 minutno metodo čiščenja hladilnika, ki je preverjena. No, če imate ogromen hladilnik, boste morda potrebovali kakšno minutko več.

Izpraznite hladilnik

To lahko storite vse naenkrat ali po odsekih. Najbolje, če vse naenkrat. Misel na to, da hrana stoji ven, vam bo pomagala narediti vse hitreje. Za odlaganje predmetov pripravite dve področji: eno za stvari, ki jih je treba očistiti (na primer zastarele ostanke v posodi) in drugo za predmete, ki jih je treba vrniti v hladilnik. Vse, kar je treba zavreči, kar ni v zabojniku, ki ga želite obdržati, gre seveda naravnost v smeti.

Čista vsebina

Z vlažno krpo obrišite dno predmetov in očistite tudi morebitne kapljice na straneh.. Želite, da je vse, kar vrnete v hladilnik, čisto, da ne širite nereda. Posode za ostanke lahko očistite zdaj ali počakate, dokler ne končate s hladilnikom.

Očistite notranjost hladilnika

Če lahko odstranite police in predale, naredite to. Notranjost hladilnika poškropite z raztopino kisa in vode, pri čemer se osredotočite na umazana mesta in pustite, da se vpije. Odstranjene police in predale operite s toplo milnico in jih pustite, da se posušijo. Vrnite se v hladilnik in vse obrišite s krpo.

Vrnitev vsebine

Police in predale posušite in jih vrnite v hladilnik. Nato vse na novo očiščene predmete postavite nazaj v hladilnik na njihova območja. 

Očistite zunanjost

Malo mešanice čistila, ki ste ga uporabili za notranjost, poškropite po notranjosti in obrišite s čisto krpo.

PREBERITE TUDI: Jabolka: bi jih morali hraniti v hladilniku?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ste presenečeni ob novici, da lahko izdelki za osebno higieno žensk vsebujejo nevarne kemikalije?