Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 nasvetov, s katerimi boste zveneli pametneje na delu

27. jun 2021 9:25
0

Oglasno sporočilo

... nedosegljivo. Vsi se želimo predstaviti kot inovativna, a utemeljena oseba na delovnem mestu, na katero se lahko obrnete po nasvet. Poleg tega je v konkurenčnih časih, v katerih živimo, izredno pomembno, da smo pametni in močni. Tukaj je pet načinov, kako lahko postanete bolj premišljeni in močni pri delu.

1. Prenehajte se opravičevati za vsako stvar

Vsakega drugega stavka ne končujte in ne začenjajte z "Oprosti". Če boste uporabili to besedno zvezo, boste videti, kot da ne razumete dela in boste morda zveneli manj samozavestni. Namesto tega obrazložite in imejte mnenje, dokler to ne ovira delovne etike.

2. Vzemite si čas in premislite

Da bi zveneli samozavestno, se izogibajte besedam "hm", "saj veste, itd." Vendar ne pozabite, da imate omejeni čas za premislek. Mislite in govorite.

3. Premor pri ločilih

Med predstavitvijo nočete zveni kot robot in dolgočasiti ljudi. Ključ do samozavesti je popoln govor in zaustavitev, kjer koli je to potrebno. Ločila poskusite vključiti v svoje stavke tudi med govorjenjem. Po dokončanju stavka se ustavite za 2 sekundi in za sekundo, preden nadaljujete do katere koli druge točke.

4. Prekomerno zaupanje povzroča škodo

Samo zato, ker ste odlično opravili eno predstavitev, še ne pomeni, da boste enako storili tudi v naslednji. Naredite domačo nalogo in se pripravite, da ne boste postali preveč samozavestni. Vedno se pripravite na sestanek, le tako boste navdušili in delovali samozavestno ter močno.

5. Spoštujte mnenja drugih

Vedno poslušajte, kaj govorijo drugi. Nikomur ne vsiljujte svojih pogledov, spoštujte njihovo mnenje in se poskušajte učiti iz njega. Velikokrat bo mnenje nekoga bolj smiselno in v redu je, če po poslušanju spremenite svojo stran. Ne pozabite, da to ni debatno tekmovanje.

PREBERITE TUDI: Poslovna obleka naredi človeka

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ličenje bi moralo biti v sodobnem svetu za vsako urejeno žensko nekaj tako osnovnega, kot je vzdrževanje higiene.