Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 načinov, s katerimi boste v letu 2020 našli čustveno in duševno harmonijo

9. jan 2020 9:24
0

Oglasno sporočilo

Morda se komu sliši smešno, saj je sprememba samo v številki, vendar ni. Začne se nov 12 mesečni cikel potovanja Zemlje okoli sonca in tudi vi lahko z novim letom pričnete novo potovanje, takšno, ki vam bo prineslo čustveno in duševno zadovoljstvo. Upoštevajte sledeče nasvete in počutili se boste bolje, lažje boste prenašali stres in vse ovire, ki se vam pojavijo na poti do vaših ciljev.

1. Začnite meditirati

Ja, nadležno je, ko vam vsi to govorijo, vendar prepričujejo vas zato, ker deluje. Meditacija deluje, le resno se je morate lotiti. Obstaja ogromno priročnikov, videov z navodili, zato verjamemo, da vam bo uspelo.

2. Vzamite si odmor od družbenih omrežij

Preveč časa preživimo na Instagramu, Facebooku in ostalih družbenih omrežjih. Narejena so tako, da nas zasvojijo in takoj, ko postanemo odvisni od nečesa, naše duševno stanje pade iz ravnovesja. Večkrat na dan si vzamite odmor, po določeni uri zvečer pa odložite telefon in preberite raje kakšno knjigo.

3. Vzemite si čas zase in se razvajajte

Kdaj ste nazadnje sama odšla nekam, kamor ste si želela in tam preživela cel dan? Se ne spomnite več, kajne? Vzamite si čas zase in ga izkoristite maksimalno, če boste en dan na mesec odsotna od družine nihče ne bo umrl, vam pa bo koristilo bolj kot si mislite.

4. Odstranite ljudi, ki niso pravi prijatelji

Moramo sploh kaj dodati? Ljudje, ki se z vami družijo samo takrat, ko vas potrebujejo niso prijatelji, odstranite jih iz svojega življenja.

5. Hvaležnost

Hvaležnost prakticira že ogromno ljudi po svetu. Globoko desetkrat zaporedoma vdihnete in izdihnete, nato pa ozavestite 5 stvari za katere ste hvaležne tisti dan. Takšno početje usmeri možgane, da začnejo razmišljati o lepih stvareh. 

PREBERITE TUDI: Zakaj imamo nočne more?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Odkar so razglasili pandemijo koronavirusa, so kmalu zapovedali tudi socialno distanco in nošenje mask.